- Konu Yazar
Sabah işe giderken yolun ortasında bir araba durmuştu, bende duran aracı solladım içinde kimse varmı diye kafamı çevirdim önüme döndüğüm gibi farklı bir araca arkadan vurdum. Dolmuşta yolun ortasında aniden durup yolcu alımı yapıyordu önümdeki araba ani fren yapınca bende duramadım frene bastım ama yetersiz kaldı hızım 30-40 civarı falandı araç şöförü indiği gibi üzerime gelmeye başladı vay efendim ben çok hızlıymışım falan bilmem ne insanlar araya girmese muhtemelen dayak yiyecektim kaza anında zaten kendimi motordan attım sağ dizimi koruma demirine vurdum biraz dizim ağrıyor birde motorun arka sol grenajında çizik sürtünme var motoru yerden kaldırdığım zaman motordan bilmediğim bir sıvı akmıştı ama fazla değildi elimle o sıvıyı kokladım ama yağ değildi benzinde değildi kokusu yoktu çamurlu su tarzında birşeydi muhtemelen saydam bir sıvıydı ben yerden alınca tozlu şekilde geldi
hizliresim.com
nw53lwh.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 24 Ekim 2025 tarihinde yüklendi, 1600Ã1200 piksel çözünürlüÄünde, JPG formatındadır. â ID: nw53lwh