İyi dilek ve temennileriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Allah razı olsun...
Ben motor kullanmaktan daha çok kaza videolarını izleyen biriyimdir.Çünki biliyorum ki motor hata affetmeyen bir araçtır.Hep tedbirli oldum bu güne kadar,yani racingler de kullandım ve asla gereksiz yerlerde hız yapmadım. Yani demem o ki takdiri İlahi.Önüne geçilmez.Kaldırımdan gitmem,dizlik takmamam vs.. vs...
Haa benim suçum yok mu elbette var,ama bütün kusur bende olması beni biraz üzdü. Onuda mahkeme yoluyla Allah'ın izniyle hakkımızı sonuna kadar da arıyacam ondan da şüpheniz olmasın.
Fotoğraf işine gelince o anda akla gelmesi entersan tabiki ama,duyduklarımdan dolayı motorculara gereken saygı ve önem verilmediğinden bu hep aklımın bir köşesindeydi. O yüzden ilk olarak eşimi aradım, ben kaza geçirdim dedim şuan ambulans bekliyorum dedim ve ben seni ararım dedim.
İkinci olarak çalıştığım hastaneyi arayıp bilgilendirdim ve ardından da servisi aradım ordakileri de tanıdığım için, kaza yaptığımı ayağımın kırık olabileceğini gelip motoru almalarını rica ettim onlarda gelip aldılar.
Bu olanlar sadece ambulans gelene kadar 2dk içinde oldu.O an orda olan bir motorcu arkadaş yardımıma gelmişti, ondan rica ettim kardeş motorun resmini çekermisin, oda motoru yerden kaldırdı ve resmi çekmeye başladı bende bişey demedim. Aslında sonraki zamanda oluşabilecek haksızlıklara karşı elimde delil niteliği taşıması açısından çektirtim.
Bu arada sağlık personeli olmam hasabile ağrı eşiğimin yüksek olduğunu biliyorum,Yani kesik kırık olduğu zaman normal insanlardan çok daha az hissediyorum, mesela ilk acile gittiğimizde ayağımı önce yerine getirirken Dr. sordu ağrın var mı? dedim biraz var, dedi ayağını yerine getirecem dedim sıkıntı yok ve hemen yerine getirip atele alındı.
Ne olursa olsun önce tedbir sonra takdir...
Allah kimseye kaza bela vermesin.
Adana dan herkese selam sevgiler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:13 ----------
Aklıma gelmişken yaramdan çok sorandan usandım derler ya bende aynen öyle.
Eee artık bidaha binmessin,biz sana dedik,motor tehlikedir,bu sana ders olur,sat artık o motoru,bidaha aklından bile geçirme vs... aklıma gelenler bunlar.
Bu soruyu ben kendime soruyom benden bir cevap yok, ne binerim diyom nede binmem.Bakalım zaman göstercek.