- Konu Yazar
Abi dediğini yaptım. Motoru bağladılar saygılar
Emre, motoru kurtarabildin mi?
Abi dediğini yaptım. Motoru bağladılar saygılar
Emre, motoru kurtarabildin mi?
Abi ben ironi yapmıştım..
Belkide bilerek durduğumuzda polis memurunu meşgul ettiğimiz sırada evraksız, çalıntı veya tehlike arz eden motosiklet sürücülerinin geçip gitmesine sebep oluyoruz bununda vebali büyükBu sıralar konu hep bombalar vs olduğu için normal çevirmeler azalmış durumda. Ayrıca her çevirme zaten bir risk içeriyor. Polislere doğru yürürken bile ciddi risk almış oluyorsunuz çünkü ne amaçla yürüdünüz belli değil. Çoğu yerde mümkün olduğunca kişilerden uzakta kalarak çevirme yapıyorlar. Böyle bir ortamda durup beni çevirin demek gerçekten polisler için çok can sıkıcı olabilir.
Aklıma çocukken Anıtkabir'e bisikletle girmeye çalışıp güvenlik giremezsin dediğinde "bisikletin de altına aynayla baksanız olmuyo mu" dediğim an geldi :queen: O yıllarda içeri arabalar girebilirdi, bisikletin girememesini garipsemiştim.
Şu ehliyeti bi alsam her gün bilerek çevirmeye giricem![]()
![]()
Abi sen niye hep böyle ilginç şeyler yapıyorsun?
4 sene polisten kaçtıktan sonra gidip kendim teslim olmamı istemeyin benden...
En son cevirmede tam koruma cevirdiler yanda korumasiz biri vardi bak bak ornek motorcu gor ver evladim ehliyet ruhsat dedi abi sey kusura bakmada ehliyet cuzdan evde motorun ruhsatida daha cikmadin ekmek almaya ciktim valla dedim 5 lirayi gosterdim allah seni kahretmesin rezil ettin beni cabuk bin hadi hadi git demistiHayatta mutlu ayrildigim tek cevirmeydi herhalde