Trafik denetimlerinin son zamanlarda çok artırılması

Merhaba , algıda seçicilik de olabilir belki bilemiyorum , sizinde yorumunuzu almak istedim . Son zamanlarda trafik denetimlerinin çok arttığını gözlemliyorum , bunu sizde fark ettiniz mi ?
Evet yapılsın ama denetimlerde GBT kontrolü değil , sadece evrak - eksik kontrolü yapılması biraz rahatsız etti beni , madem çevirdin GBT kontrolü de yap da suçlu varsa yakalansın. Sadece eksik varmı bakılıp ceza yazılıyor , insan kendini ATM gibi hissediyor artık .

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Evet, trafik denetimleri çok sıkılaştı.

Benim anlamadığım, bunun bizim millete neden bu kadar dert olduğu...

Evrak eksiğiniz olmasın, muayeneniz tam olsun, hız sınırlarına, trafik işaretlerine uyun, yayaya yol verin, makas atmayın, emniyet şeridini ihlal etmeyin, kaldırımdan gitmeyin, kırmızıda durun, vs.

Zahmet olacak ama...

Merhaba , algıda seçicilik de olabilir belki bilemiyorum , sizinde yorumunuzu almak istedim . Son zamanlarda trafik denetimlerinin çok arttığını gözlemliyorum , bunu sizde fark ettiniz mi ?
Evet yapılsın ama denetimlerde GBT kontrolü değil , sadece evrak - eksik kontrolü yapılması biraz rahatsız etti beni , madem çevirdin GBT kontrolü de yap da suçlu varsa yakalansın. Sadece eksik varmı bakılıp ceza yazılıyor , insan kendini ATM gibi hissediyor artık .
katılıyorum kesinlikle. Ceza fiyatları aşırı derecede yüksek şuan, bundan bir şikayetim yok fakat o kadar suç işleyen, hırsızlık yapan, karısını döven, yan baktı diye öldüren kişilerin yeterli ceza almaması varken trafik denetimin artması saçma. Adam egzoz takmış ya da kaskı yok, suçlu birisinden daha fazla ceza ödüyor :D

Motosikleti
1190 ADV
Başka şehirleri bilmiyorum ama yaşadığım uzun süredir belirli kavşaklarda sürekli trafik polisi bekliyor. Ama sadece bekliyorlar, hiçbir halt yaptıkları yok. Ya boş boş dikiliyorlar yada arabanın içinde oturuyorlar.

İşten dönerken ara yoldan, bölünmüş 3 şeritli bir yola bağlanıyorum. Katılım şeridi falan da var. Uzun süredir bir polis orada dikilip ara yoldan bağlananlara eliyle sağa devam et işareti yapıyor. Sanki o olmasa 3 şeritli yolda tersten gideceğiz. 500 metre içerde millet birbirini eziyor.

Trafik düzenini sağlamaya karşı yaptıkları tek şey radar cezası yazmak. Geçenlerde 60km limiti olan yerde 70le radara girmişim. Başka bir araçta girmiş radara. Adamın sigortası yokmuş. Sadece radar cezası yazdılar, hemen burada sigorta yaptır sigortadan yazmayalım dediler.

Polisin gözünün önünde kaldırımdan, emniyet şeridinden, ters şeritten giden davarlar var....
Yol boyu park ve duraklama yasağı olan yolun başında 12 saat polis arabası duruyor, yol boyu 1 şerit park etmiş araba dolu, 2. şerite araba koyuluyor...
Akşam yoğun trafikte bazı kavşaklarda sağa dönüş şeridinden kaynak yapandan geçilmiyor ortalık, polis arabası gelip oda diğer davarlarla birlikte kaynak yapıyor.

Trafik denetimi varmış gibi gözüküyor ama birşey yok aslında. Radara girme evrakların da varsa, diğer kalan herşey serbest :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o değilde, kamera kaydı ile ihbar a cezanın 3 te biri kaydı getirene verilse ne kadar müthiş olur yaa.süper fikir değil mi ?

istanbul da cep telefonu ile oynayan her gün 2-3 kişi goruyorum.

arada makas atan yakalarsam falan ohhh.
bu sistem gelsin yemin ediyorum avrupa oluruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar