- Konu Yazar
İyi günler motorumda orjinal egzoz olmasina rağmen ceza yedim. Orjinal kuba egzozu ve hafif rampaydi motor yüzlük olduğu için 3 ten 2 ye düştüm ve haliyle aragaz vererek vites düştüm motor yigilmasin diye iki kişiydik bu arada. İlerdede polisler vardı dur çektiler efendi gibi durdum normal bir sorgudur diye. Ehliyet ruhsat verdim ve arkadaşımla konuşurken elime ceza kağıdını tutusturuverdiler. 88 lira haksız olsam illaki öderim. Polise dedim niye yazdın diye abartı egzoz takıyorsun bagittita bagittira çıkıyorsun dedi. Derdimi anlatamadim ceza makbuzunu aldim ve evime geldim.
Ceza kağıdını incelediğimde trafik kanununun 72. Maddesinden ceza yemişim. İnternetten araştırdığımda arabada yüksek sesli müzik dinlemenin cezası yazıyor. Kağıdın not yerinede saygısız araç kullanmak yazmış. Ehliyetime el koyabileceklerini sağlık heyetine gideceğimi felan soyleyip korkuttu beni. Sizce internetten çıktı alip 72. Madde nin motorumu trafiğe götursem trafik incelese ceza ortadan kalkarmi ? Bilgisi olanlar lütfen yorum atsin.
Ceza kağıdını incelediğimde trafik kanununun 72. Maddesinden ceza yemişim. İnternetten araştırdığımda arabada yüksek sesli müzik dinlemenin cezası yazıyor. Kağıdın not yerinede saygısız araç kullanmak yazmış. Ehliyetime el koyabileceklerini sağlık heyetine gideceğimi felan soyleyip korkuttu beni. Sizce internetten çıktı alip 72. Madde nin motorumu trafiğe götursem trafik incelese ceza ortadan kalkarmi ? Bilgisi olanlar lütfen yorum atsin.