Geçmiş olsun evlat acısı gibi koyar o para
ale:
Polise hak.verenler arkadaslar ehliyet surus sinavina gidiodum polise anlattim hocalara sordugumda gel bisey olmaz demislerdi ben kendime bi hata bulmuyorum bu olay polisin insafina anlayisina kalmis biseydi polisde insan degilmis... boyle polisleri tanidikca bu ve bunun gibilere hergun lanet okuyorum
Yahu arkadaşım, yediğin ceza büyük para bunu kabul ediyorum. Başıma gelmesini asla istemezdim.
Ama burda tek suçlu kişi var o da sensin. Hala kendime hata bulmuyorum diyorsun ya, pes.
Ehliyet sürüş sınavına git, bakkala git, hastaneye acil kan ihtiyacı olan hastaya git, nereye gidersen git sen haksızsın.
Ayrıca hocan değil, Milli Eğitim Bakanı bile ''gel, bir şey olmaz'' dese farkeden bir şey olmaz.
Ayrıca belli ki burda da doğruyu konuşmuyorsun. Konuyu dün açmışsın ve diyorsun ki ''sürüş sınavına gidiyordum''. Bildiğim kadarıyla sürüş sınavları haftaiçi günlerinde olmuyor.
Hem ayrıca, diyelim ki sürüş sınavına gidiyordun. Ne yani, ehliyetsiz araç kullanmanın türlü istisnaları mı olacak?
Haa, bak bu adam sürüş sınavına gidiyor buna dokunma, ha bak bu da düğüne yetişecek, haa bak bu hastaneye gidiyormuş...?
Hem polis bunu nereden anlayacak? O zaman herkes ehliyetsiz gezsin, polise yakalanınca da ''abi sürüş sınavına gidiyorum'' der geçer gideriz. Olur mu?