trafik cezası sorgulama

ehliyetsizlikten ve sigortasızlıktan ceza yedim.sigortanın cezası internet vergi dairesinde"https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp" görünüyor fakat ehliyetsizlikten yediğin ceza görünmüyor.ona nerden bakıyoruz bilgisi olan var mı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ehliyetsizlikten yediğin ceza adli para cezasıdır. Yani trafik polisi değil savcı yazmıştır cezayı. Dolayısıyla ceza sorgulamasında görünmez.

savcılık size tebligatla gönderecektir cezanızı
bundan sonra ehliyetsiz, sigortasız, kasksız, korumasız binmezsiniz umarım
saygılar

savcılık size tebligatla gönderecektir cezanızı
bundan sonra ehliyetsiz, sigortasız, kasksız, korumasız binmezsiniz umarım
saygılar

yok aga öle değil ehliyetim vardı ama gidip emniyetten almamıştım.sigortanın süresi de 3 gün geçmiş.bayramda nerden yaptırcam sigortayı heryer kapalı .polisin şeyliği işte bayram işgencesi.

Bende gecen gün dönülmezden motorla döndüm haklı olarak polist plakamı aldı ve 130 tl ceza gelcek haberin olsun dedi. :pr: ama bu gun sorguladıgımda goremiyorum. ne zaman görebilirim?

Bende gecen gün dönülmezden motorla döndüm haklı olarak polist plakamı aldı ve 130 tl ceza gelcek haberin olsun dedi. :pr: ama bu gun sorguladıgımda goremiyorum. ne zaman görebilirim?

bi keresinde trafikde kasksızdım polis megafondan motsiklet sürücüsü plakana cezai işlem uygulanıyor dedi ama şaka yapmış ortada ceza sagopa yok :)

bi keresinde trafikde kasksızdım polis megafondan motsiklet sürücüsü plakana cezai işlem uygulanıyor dedi ama şaka yapmış ortada ceza sagopa yok :)

Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, Afyon-Sandıklı yakınlarında 125 kilometre hız yaptığı gerekçesiyle plaka üzerinden trafik cezası aldı. Bunun mahkemeye başvuran Ertemur, cezasını iptal ettirdi. Mahkeme plakaya ceza yazılmaması ve ceza makbuzunun sürücüye imzalatılması gerektiğine karar verdi.

Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur, Afyon-Sandıklı yakınlarında 125 kilometre hız yaptığı gerekçesiyle plaka üzerinden trafik cezası aldı. Bunun mahkemeye başvuran Ertemur, cezasını iptal ettirdi. Mahkeme plakaya ceza yazılmaması ve ceza makbuzunun sürücüye imzalatılması gerektiğine karar verdi.

işte bu kararı alıp benzer olayda emsal olarak gösterebilirsiniz arkadaşlar aklınızda bulunsun
karar ne kadar adil orasını ben bilemicem ben avukatım hakim olan ve milletvekili olanlar onlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar