Trafik Cezası Affı 2018

buyrun ben maliyeciyim, soruları alayım.

konu dışı ama bi soru sorabilir miyim? benim sigara içme cezam var kapalı alanda 100 küsür bi ücret yurtta içtim. ben bunu 4 5 aydır ödemiyorum üzerime hiçbir mal kaydı da yok sıkıntı olur mu daha da ödemesem. 3 4 ay sonra ödemeyi düşünüyorum.

SGK dan mı öğrenicez?
Bu yapılandırma ne zamana kadar sürecek?
100 TL altı borçlar tamamen silinecek mi?
Silinecekse borcu 100 TL altına indiriyim.
Hangi tarihten önceki 100 TL altı borçlar siliniyor?
2012 yılı 9. Aya kadar toplam 125 TL borç gözüküyor 26 TL kısmı odesem borç silinir mi?

kardeş gss'ye de af varmış. sen bir sgk yetkilisi ile görüş. ben detayları tam bilmiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:05 ----------

konu dışı ama bi soru sorabilir miyim? benim sigara içme cezam var kapalı alanda 100 küsür bi ücret yurtta içtim. ben bunu 4 5 aydır ödemiyorum üzerime hiçbir mal kaydı da yok sıkıntı olur mu daha da ödemesem. 3 4 ay sonra ödemeyi düşünüyorum.

olmaz. birkaç sene sonra hesaplarına bloke koyarlar. başka da bir şey olmaz.

kardeş gss'ye de af varmış. sen bir sgk yetkilisi ile görüş. ben detayları tam bilmiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:05 ----------

olmaz. birkaç sene sonra hesaplarına bloke koyarlar. başka da bir şey olmaz.

SGK gittim senin borç yapılanmış 31.12.18 e kadar ödemen lazım 125 TL gözüküyor diyor. Ben şimdi 35 TL gibi bi taksit var onu ödesem geri kalandan kurtulur muyum? Mesela bu 1 taksiti yarın yada pazartesi yatırsam kurtulur muyum geri kalan borçtan?
Bide memurluk işi olursa sıkıntı olur mu bu borç?

Motosikleti
versys 650 #herşeydenbiraz
Adaletin dibine indi ükke küfür etmeyeceğim.
Sanki suç oranı çok azmış içerideki mahkumlar da hasbel kader içeri girmiş gibi ağızlarını geve geve afff çıkaracağız tüm mahkum kardeşlerimize ve yakınlarına selam olsun bize de oy veren olun...
Her seferinde diyorum ki ne vergi ne trafik vs. cezalarımı ödemeyeceğim ödersem ne olayım ama yine ödüyorum yine ödüyorum anasını tanıdıklarım biz malmıyız lan ikide bir af çıkarıyorsunuz.
Olum almayın toplu indirimli alacağız diyin herkes eşit olsun ne bizi düdükleyip duruyorsunuz biz bu vatanı sevip kuralkara uyuyoruz diyemi bizi düdüklüyorsunuz.
Be şeref yoksunu münafıklar, be hatsiyetsiz din tüccarları, be kimin neydüğü belli olmayanları, be akaşam kiminle yatıp sabah kiminle uyandıkları belli olmayanlar. Kandırılıp kandırılıp kılıfına göre kanun yazanlar, bu ülke vergiyle kalkınıyor deyip vergi vergi diye ksnımızı emip seçim zamanı vergi affı çıkaran şeref yoksunları.
Allah biliyor ki her iki dünyada sizden şikayetçiyim.
Meydanlarda kul hakkından bahsedin sonrada bu hakka tecavüz edin.
Çıkarın affınızı bu halka siz layıksınız.

DKN

ödemesi Eylül ayına yapılanmış taşıtın, ödemesi yapılmadan bugün sadece muayene ücretiyle muayenesi yapılabilir mi

Borçları yapılandırdıktan sonra ödemeyi internet üzerinden yapabiliyor muyuz yoksa vergi dairesine mi gitmek gerekli?

2015te 88₺ ceza yemiştim. Kyk borçlarımı yapılandırırken cezayıda uğraşmadan yapılandırdım. 88₺’yi 12 taksit yaptım. Saçma sapan bişey ödeyeceğim ayda 2₺ mi ne :queen:

2015te 88₺ ceza yemiştim. Kyk borçlarımı yapılandırırken cezayıda uğraşmadan yapılandırdım. 88₺’yi 12 taksit yaptım. Saçma sapan bişey ödeyeceğim ayda 2₺ mi ne :queen:

bazı kıl mükellefler var. iki ayda bir 5 lira taksit ödemeye geliyorlar. 5 lira yahu! hiç üşenmeden sıraya girip 5 lirayı ödeyip gidiyorlar. bazıları muhabbet etmek istiyor fakat kibarca yol veriyorum. zamanımızı ve emeğimizi çaldıkları için sinirimi ziplatiyorlar.

umarım siz böyle değilsinizdir :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------

Borçları yapılandırdıktan sonra ödemeyi internet üzerinden yapabiliyor muyuz yoksa vergi dairesine mi gitmek gerekli?

her şeyi internetten yapmak mümkün şu anda. başvuru, ödeme hepsi internette mevcut.

www.gib.gov.tr

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar