Trafik cezam hakkında soru

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O parayla tertemiz 3 ay uçmakdere de tatil yapılırmış bak. Yazık olacak, üzüldüm.

4785₺ kalmış zaten. O paraya eski kasa Yamaha crypton, Honda cb125ace falan alınır. Yazık walla yazık.

Ya sen ne diyosun? Sen ödeme, o ödemesin, bu ödemesin; bizim mayışlar nasıl ödenecek?

Sus ve ödemeye devam et.

Mayış demiş miydim? Evet mayış.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------

O parayla tertemiz 3 ay uçmakdere de tatil yapılırmış bak. Yazık olacak, üzüldüm.

Hocam neden flu yazıyorsun? Yapma işte bunu yapma. Yoruma esrarengiz bir hava mı katmaya çalışıyorsun?

Haciz bildirilmiyor. E devlette haciz bilgilerini "varsa" görebilirsin. Yoksa çıkmaz zaten.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------

Kardeş borcun bitmesi senin için daha hayırlı. Hem kafan rahat olur, hem de haciz riski olmaz. "Enjoy your life" diyor ya ecnebiler ben de aynısını diyorum. Bir de "life goes on" var. Hastasıyım ecnebilerin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------

Mutlaka gelecek hocam mayıs gibi falan muhtemelen gelir..

İyi de haciz bildirilmiyorsa ben nerden bileceğin çevirme de sıkıntı yaşayıp yaşamayacağımı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi de haciz bildirilmiyorsa ben nerden bileceğin çevirme de sıkıntı yaşayıp yaşamayacağımı

Ya arasıra, haftada bir kontrol et işte e devleti.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------

Yav iste hayallerdeki kahramanin konuya girisi :) :)
Her konuda boyle bilirkisi bulmak nasip olmuyor valla

Eskiden hamdi alkan'ın canlandırdığı "gazman" karakteri vardı. "Emekli, dul ve yetimin bacanağıyım" diyordu. Benimki de öyle bir giriş olmuş valla.

Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için hayırlı geceler

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:09 ----------

Ya arasıra, haftada bir kontrol et işte e devleti.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------

Eskiden hamdi alkan'ın canlandırdığı "gazman" karakteri vardı. "Emekli, dul ve yetimin bacanağıyım" diyordu. Benimki de öyle bir giriş olmuş valla.

Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için hayırlı geceler

Vergi dairesine git. Direk müdür veya şef ile görüş olayı anlat ödemek istediğini ama mali gücünün olmadığını söyle. Böyle durumdakiler için tam bilmiyorum ama bir kolaylık var onlar sana yol gösterir gerisi boş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar