trafik canavarı

...slms..
Sizinle bugün yaşadığım kötü ve düşünceli bir olayı paylaşmak istiyorum..
köprü altından yukarı doğru çıkıyorum köprü kelebeğinin ana yola bağlandığı yerde solumu kontrol ederek trafiğe katılmayı planlıyordum baktım aynama bir megan var içimden o gelmeden ben çıkarım dedim malum motosiklet atik alet..herneyse çıktım ve odaha bana yaklaşmadan kapatıp uzadım , arkamdan durmadan far yakmaya başladı yavaşladım ve yanıma yaklaşınca birden arabayı sağa üzerime kırdı benim sağımdada araba vardı ve sağada kaçamadım zannediyorumki 2-3 cm ile iki arabanın arabasından frenleyerek kurtuldum..tekrar zatı muhteremi yakaladım soluna geçtim ve durması için işaret etiim ilerde ben durdum ama pis korkar durmadı.. :pl: :pl: ..adamı tekrar takip ettim ama bi süre sonra bıraktım..adamın yanında zanndiyorum eşide vardı ...içimdeki o nefret duygusu hala okadar çokki :pl: :pl: ....o insanı birdaha trafikte yakalarsam bu sefer kaskı burnuna geçirmeyi düşünüyorum...adam bizi öldürecekti :pl: :pl: ..içimdeki bu siniri umarım atlatabilirim yakın zamanda...

yyaw harbiden öle yaw banada çok oluyo ama bende de bugün araba vardı motorlar nası sağımdan solumdan geçiyo sıkışşık trafikte vallaha bi ara sinir oldum ama dedim bunnarın daha fazlasını ben yapıyom :cherry: :cherry:
yane kısacası bizde de var biras suç ben onu anladım ben de manyak manyak makaslara girerim genelde araba kullanannlar motorlları farketmediklerinden sakıncalı vallaha eziyodum bi tanesini zarten sağımdan geçerken :flower:
ama yine motorcu haklııdır sonu kadar motrcuyuz euheue :mrgreen:

demi_la' Alıntı:
...slms..
Sizinle bugün yaşadığım kötü ve düşünceli bir olayı paylaşmak istiyorum..
köprü altından yukarı doğru çıkıyorum köprü kelebeğinin ana yola bağlandığı yerde solumu kontrol ederek trafiğe katılmayı planlıyordum baktım aynama bir megan var içimden o gelmeden ben çıkarım dedim malum motosiklet atik alet..herneyse çıktım ve odaha bana yaklaşmadan kapatıp uzadım , arkamdan durmadan far yakmaya başladı yavaşladım ve yanıma yaklaşınca birden arabayı sağa üzerime kırdı benim sağımdada araba vardı ve sağada kaçamadım zannediyorumki 2-3 cm ile iki arabanın arabasından frenleyerek kurtuldum..tekrar zatı muhteremi yakaladım soluna geçtim ve durması için işaret etiim ilerde ben durdum ama pis korkar durmadı.. :pl: :pl: ..adamı tekrar takip ettim ama bi süre sonra bıraktım..adamın yanında zanndiyorum eşide vardı ...içimdeki o nefret duygusu hala okadar çokki :pl: :pl: ....o insanı birdaha trafikte yakalarsam bu sefer kaskı burnuna geçirmeyi düşünüyorum...adam bizi öldürecekti :pl: :pl: ..içimdeki bu siniri umarım atlatabilirim yakın zamanda...
Bence fazla polemiğe girmeyin bırakın gitsin adam. Sana kasıtlı olarak çarpabilirde, düştükten sonra plakasını falanda almak zor olur, ve zaten suclu seni bulurlar motosiklet kullanıyorsundur diye hiç gerek yok.

şimdi yaşadığım olay aklıma geliyor sinirim biraz daha hafifledi gibi...belkide kaza yapmadığımıza du atmeliyim.. :pr:

walla onu bunu bilmem ben olasm gider adamı sonuna kadar takip eder sonra da döverdim :)

ben yine bi mesaj yazcam olayı on saat konuşcaz sonra. . Geçmiş olsun arkadaşım. başka da bişi yazmıyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam böyle durumlarda her zaman için hazırlıklı olman gerekiyor olabilir hocam cebinde yumruk kadar bi taş parçası taşıyabilirsin aklına gelirse , tabi motorunda biraz güçlü ise arabanın önüne geçip taşı arkaya doğru biraz havadan bırak bir bakmışın adamın camı tuz buz ollmus adam o andaki şokla hem sana bir daha yaklaşmaz hemde motorculara :) benim dayım kurye arkadaşı var kurye o bu işlemi hep yapıyordu bende ondan öğrendim

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun..bu taş olayını bende bir filmde gömüştüm..adam cebinden metal bilyeler atıyordu arabayı geçince arabaya kurşun saplanıyomuş gibi oluyodu...acaba bende yanımda taşısammı böle şeyler...
Tabiki hayır...giderim adamın bununa kaskı geçiririm daha iyi :king:

Yahu su arabacilarla ne dalasiyorsunuz ki...onlarin kendi ayri dunyalari var. Oturmuslar icerde omurlerini torpuluyor zavalli insanlar. Bastirin gidin iste, dalasmayin. Caliyi dolasin, itle dalasmayin.

Sonucta kaybeden hep siz olursunuz, problemli insanlar bunlar, onlarla dalasmak problemlerini paylasmaktir, sizin ustunuze bulasir onun problemi...

DD abi biliyosun bende e-5 te giderken mayyak herif tam 5 defa yanından geçerken kapıyı açıyo. abi eğerbunlar bunları kasıtlı yapıyosa inip kafa göz girmek derim ben..

senin aslında yapacağın tek şey aslında yanından gazlayarak geçecen tabi o esnada elini havaya kaldıracan yumruğunu sıkacan ve sadece orta parmağını dikleştirecen bilmem anlatabildim mi parmak yapacan hen sen rahatlıyorsun hem adam kuduruyor :cherry: :cherry: :cherry: yok diyosan ara 154 ü

evet bunlarin plakasini alip trafige sikayet edin inanin ise yariyor. ise yaramazsa ucuz bir cekic ya da sert biseyle on camini patlatmayida dusune bilirsiniz. ama bunun kime faydasi var. siz uzaklasabilseniz bile o sofor daha sonra bu hirsini baska bir motordan almaya calisacak ve siz de belki vicdan azabi duyacaksiniz. en iyisi unutun gitsin yada adamin arabasina zarar vermeden durdurup erkek ce kaga edin
herkeze beladan uzak seyirler dilerim. :cat:

yok abi en azından motorcuların sert insanlar olduğunu en ufak bir kastın ölüme neden olduğunu anlarlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar