Tracer 700 vs Kawasaki Versys 650

Super Moderator
İstanbuldaysanız Kawasaki'de sıkıntı yaşamazsınız, çok iyi yetkili servisleri var. Yamaha'nın satışının daha hızlı olacağını düşünüyorum ama Versys'in de piyasası diğer Kawasaki modelleri gibi durağan değil. Versys'in oturmuş bir kullanıcı kitlesi var.

Versys 1000'i 1 senede zor satmıştım dipnot olsun. Gerçekten tam bir Kawasaki, hiç problem yaşamadım. Cok da memnundum. Ama 2. el piyasası (1000) için konusacak olursak oldukça kötü idi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Versys 1000'i 1 senede zor satmıştım dipnot olsun. Gerçekten tam bir Kawasaki, hiç problem yaşamadım. Cok da memnundum. Ama 2. el piyasası (1000) için konusacak olursak oldukça kötü idi.

Üstat ben 650 için konuşmuştum ama 1000'lik olanının satışı senin dediğin gibi daha sıkıntılıdır.

Motosikleti
Africa Twin 1000 DCT / Arora Verano 50
tabiki tracer700 daha iyi.evet versys de iyi motor muhtemelen daha konforludur ama trace700 o konforuda unutturur:) hayırlı olsun

teşekkür ederim.ben motora binince öyle etkilendim ki konfor falan aklımdan gitti. bakalım ehliyetimi alıp memlekete giderken konfor kısmını deneyimlerim artık.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------

Hayırlı olsun, çok güzel, kırmızı hem de.

teşekkür ederim. hangi motoru alacağım belli olmadan önce siyah kask almıştım o yüzden başlarda siyah bakıyordum ama filtreleme yapmadan bi kırmızıya bakınca etkilendim yan çantaları ve arka çanta orjinal olduğu için de bu motoru tercih ettim. kırmızı severim ilk nmax125imde kırmızıydı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar