- Konu Yazar
Öncelikle herkese merhabalar. Orijinal egzozun ses seviyesinden memnun olsam da motorun düşük devirlerde adeta scooter edası ile çalışması hoşuma gitmediği için çok yüksek ses çıkartmayan kimseye rahatsızlık vermeyen benim de başımı polisle belaya sokmayan
ama normal egzozdan daha tok ses verebilen bir egzoz araştırıyorum. Akrapoviçlerin kendi susturucuları ile kullanıldığında çok abartı sesi olmadığını ve hoş bir tonu olduğunu okudum. Almak istediğim model tamamen titanyum olan internette MT-07 uyumlu diye geçen model. Ama aklımda 2 soru var.
İlk sorum susturucu ile ses seviyeleri insanları rahatsız edecek düzeylerde oluyor mu ve polisler ceza yazıyor mu ?
Şu an motorun üstünde orta sehpa var egzozu satın alacağım yer orta sehpa uyumluluğu hakkında bir bilgilerinin olmadığını söyledi,egzoz orta sehpa ile uyumlu mudur ?
Şimdiden teşekkürler
İlk sorum susturucu ile ses seviyeleri insanları rahatsız edecek düzeylerde oluyor mu ve polisler ceza yazıyor mu ?
Şu an motorun üstünde orta sehpa var egzozu satın alacağım yer orta sehpa uyumluluğu hakkında bir bilgilerinin olmadığını söyledi,egzoz orta sehpa ile uyumlu mudur ?
Şimdiden teşekkürler