Trabzon'dan Selamlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar forum üyeleri, ben Trabzon'da yaşıyorum. 28 yaşındayım ve 1 yıldır evliyim. Motosiklet ve otomobil tutkunu bir insanım. Önce otomobil lazım dedik. Şimdi motorsiklette sıra. Yeni öğerenmeye başlıyorum. Ehliyete de başvurdum. Umarım yakın bir zamanda küçük hacimli bir motor sahibi olurum....

Hoşgeldin uşağum :rendeer: Ehliyete başvurman harika.. işi ciddiye aldığını bilmiş olduk... inşallah dilediğin motora kavuşursun... ::tutkuy::

Canıtın hoşgeldin.
bende motosiklet önce araba tutkunuydum ve motosikletin keyfini bir kere alınca kendi motorumu phorche ile bile değişmem.

Dikkatli ol virüsü bi kere kaptın mı geri dönüşü yok iyi karar ver :)

tabiiki ciddiye alıyorum 19 nisan motor sınavım var. mayısta da direksiyon. bir tanıdık var bana kendi motoru ile öğretecek. sonra biraz para ayarlayıp küçük bir şey almak istiyorum. Bisikleti zaten çok severdim. dediğiniz gibi virüs gibi birşey ise eşimle çok kavga edecez herhalde...

İnşallah hayırlı olur.
hangi tür motor almayı planlıyorsun ?

GKN

hoşgeldin, hemşerimsin sanırm:)
umarım istediğin motora bir an önce kavuşursun
ii forumlar:wiinkk:

hoş geldin kardeş en kısa zamanda ehliyetini ve motorunu almanı dilerim.

önce biraz çalışacağım, tanıdıkla beraber. kafama yatarsa vitesli 125cc birşey alırım. ama ilk başta otomatik daha rahat kullanabileceğim scooter da tercih edebilirim. henüz kullanmaya başlamadığım için karar vermem zor.

herkese teşekkür ederim. hoşbulduk...:cat:

Son düzenleme:
Scooterla başlamak çok keyifli bütçe durumunu bilmiyorum ancak Scooterda en az 150cc en fazla 2500cc ile başlamanı tavsiye ederim
Tavsiyeler:

Honda Dylan 150
Piaggio beverly 250
yamaha xmax 250

hondaya bakmıştım. ama bu diğer tavsiyelerinize de bakayım. aslında ikinci el bir şey almayı düşünüyorum. zamanla karar verecem. ama forumla paylaşıp karar vereceğim tabiki. sizlerin tecrübelerinizden faydalanmam gerekecek...

öncelikle hoşgeldinbende 19 nisanda giriyorum sınava :)kazanırız inşallah

hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle:rendeer:
istediğin motoru da en kısa zamanda alırsın umarım:wiinkk:

hoşgeldiniz. ehliyete başvurmanız çok yerinde bir karar. ayrıca motorsiklet alırken koruma malzemelerinizi de almayı ihmal etmeyin. çünkü gerçekten çok önemli. verdiğiniz paraya bakmayın çünkü o koruyucular sizin kaportanız

hoşgeldin umarım her ikisinede bir an önce sorunsuzca kavuşursun

çok çok teşekkürler. inşallah alırım ehliyeti sonra da motoru. tabiki koruma malzemeleriyle. şakaya gelmez bu motorsiklet. bisikletten düştüğüm zamanları hatırlarım. allah göstermesin motor düşmeyi.
Trabzon merkezdeyim, sahil yolu şantiyesinde çalışıyorum. bir süre daha buralardayım ama iş bitince başka bir şehre gidebilirim.
Bu arada mesaj yazıyorum ama mesajlar hala sıfır gösteriyor. anlamadım.

aramıza hoşşgeldin ! Ben de Rize liym ; Tirebolu da okuyorum :) Bilirsin sen buraları :)

TRabzon MT topic i war oraya takılırsın artıkın :) görüşmek dileği ile :)

Hoşgeldiniz kardeşim,
inşallah en kısa zamanda sürücü belgenizi alır ve hayalinizdeki ( varsa tabii ) motosiklete kavuşursunuz:bestmt:::tutkuy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar