Trabzon'dan Merhabalar

Merhabalar,

Yillardir hevesi olup, bu hevesin yerini artik ciddi ciddi motor alma dusuncesi almis olan bir arkadasiniz olarak selam vereyim dedim.

Umarim zamanla tanisip kaynasir ve motorla ilgili dusuncelerimizi paylasiriz. Bu arada henuz motorum yok ama bir arkadasimin tavsiyesi ve forumda yaptigim arastirmalar uzerine Ybr 125 almayi dusunuyorum. Bilmem sizler ne dersiniz :)

Sevgiler,saygilar.

Serkan ZAMAN TRABZON

::hosgeldi

84i64hugfu.gif

Hoşgeldin kardeşim.eminim o tavsiye eden arkadaşın,çok yakışıklı,karakter sahibi,düzgün,iyi yürekli falan filan,biçok iyi özelliğe sahip biridir.eminim bundan:)))

hoşgeldiniz kalıcı ve katılımcı olup eğlenmeniz dileğiyle.. ybr güzel bi tercih bu tercihinizi değiştirmenize gerek yok:cat:

Hayatımda hiç motor kullanmadım. O kadarki geçen gün yamaha bayisine gittik arkadaşla. Sorduğum soruları duysanız heralde çok komiğinize giderdi. Fren nasıl yapılıyor,debriyaj hangisi felan :) Ama inanilmaz hevesliyim. Kanuni seyhan 150 dusunuyordum ama arkadasimin dusunceleri bu forumdaki yazilar sayesinde ybr e karar verdik. Bayide de gordugum kadariyla bayagida bir spor duruyordu.

Moderatör
Hoşgeldin Serkan, en kısa zamanda hayallerindeki motora kavuşman dileğiyle :)

Motosikleti
Honda Crf250L
Hoşgeldin medJai..Vakfıkebir'den mi? (soyaddan dolayı sordum:) )
spor görünümlü 125 lik motor düşünüyorsan bir de honda cbr 125 gör derim:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aramıza hoşgeldin serkan kardeşim,hedeflediğin motor güzel makina inş çabuk kavuşursun

Hoşgeldin trabzon.. rizeden selamlar..
artık sayımız biraz arsın da biz de etkinlikler düzenleyelim ...
Istanbulda olan toplantıları mt den kıskana kıskana takip ettiğimiz yeter..

Valla karadenizli arkadaslari gormek burada gormek ne kadar guzel. Evt vakfikebirliyim ama ailevi sebepler dolayisi ile Vakfikebire dair hicbirsey bilmem :) Honda cbr125 e baktim biraz ama bu ybr cok daha hosuma gitti. En nihayetinde zevk meselesi tabi.

alkadras bu tip toplantilar tabiki harika olur ama su anki motor bilgimle trabzondan rizeye geleyim desem,sanirim yomra'ya gelmeden dereye ucarim :)

Hoşgeldin.

Merhaba, öncelikle hoşgeldin.
YBR güzel bir seçim, en kısa zamanda sahip olursun inşaAllah.
Annem de Çarşıbaşılıdır. (iskefiye) Ama ben Gölcük/Kocaeli'deyim.
Biraz hemşehri oluyoruz galiba.

Merhaba, öncelikle hoşgeldin.
YBR güzel bir seçim, en kısa zamanda sahip olursun inşaAllah.
Annem de Çarşıbaşılıdır. (iskefiye) Ama ben Gölcük/Kocaeli'deyim.
Biraz hemşehri oluyoruz galiba.

Hemşeri sayılmak ne kelime,bilakis hemşerinin tam tanımına uyuyoruz heralde :)

Honda cbr 125 de baya guzel bir motor ama sanirim baslangic ve uzun yol gezileri icin ideal degil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar