emre merhaba bende görmüştüm senin yazını ama başkası özelden cevaplamıştır diye cevap yazmamıştım

bana linki yollarsan bakabilirim.mesela akşam okusaydım mesajını bugün bakardım.
Linki özelden yollama burdan yolla istersen, herkes bi yorumda bulunsun burası azcık şenlensin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:53 ----------
emre merhaba bende görmüştüm senin yazını ama başkası özelden cevaplamıştır diye cevap yazmamıştım

bana linki yollarsan bakabilirim.mesela akşam okusaydım mesajını bugün bakardım.
Linki özelden yollama burdan yolla istersen, herkes bi yorumda bulunsun burası azcık şenlensin.
emre dostum yardimci olmayi cok isterdim ama sinavlar yaklasiyo aksam saat 10 a kadar okulda takiliyorum bizim uthecinde dershanesi var
reisten haberim yok xenatorda motoru satti foruma daha ugramiyor cako kaza yapti anlayacagin hepi topu 5-6 adamiz 1 aydir birbirimizi gordugumuz yok
sen genede hangi motor oldugunu bi at belki biliyoruzdur yardimci olmaya calisalim
sınavdan bi sonra buluşalım