[Trabzon - MT]

bence her şeyin bir sınırı olmalı :D :D
sınırsız sınırsız diye diye festival göremedim ben :DDDd

oyle uyutuyolar iste erol bir seyi sinirsiz verip katilimcilari memnun etmeye calisiyorlar en azindan bunlarinkisi

elle tutulur birsey sohbet degil :D

bu arada bagaj lastiginin uzerine yattigim icin kusura bakma hakkini helal et

artik ilk samsundan gecisimde cayini icmeye gelir emaneti teslim ederim kardesim

oyle uyutuyolar iste erol bir seyi sinirsiz verip katilimcilari memnun etmeye calisiyorlar en azindan bunlarinkisi

elle tutulur birsey sohbet degil :D

bu arada bagaj lastiginin uzerine yattigim icin kusura bakma hakkini helal et

artik ilk samsundan gecisimde cayini icmeye gelir emaneti teslim ederim kardesim
sende taktın lastiğe ne demek miş lastik helal olsun motorcu motorcuya yardım edecek arkadaş :D
hem trabzonda festival falan konuşuluyordu varmı öle bişe öyleyse ben gelir alırım lastiği :queen:
senin facen varmı bulamadım seni doğan abi senide bulamadım

Nurdoğan Semiz Cakalaz diye aratacaksınız...
Fakat Su an Donuk halde :p
5 Dakikaya aktif olur :)

erol bende facebook yok

bedrun ben onu sakasina dedim batum fiyaskosundan sonra bi sure festival falan gidemeyiz

istanbuldan selam olsun hepinize sağ sağlım sınırsız bir yol kat ettik ve evlerimize geldik tabi ben mahalleye girerken bariyerle sevişmeseydim daha iyi olacakdı sukurler olsunki bende hiç birşey yok ama motorun kafa granajları ve benim sol dizlik param parça sağ bot üst derisi soyuldu ve botun yan koruması ceğreği eridi 20 mt motor altında surununce haliyle kıcım daki pantolonun paçaları yırtıldı :) 1600 kmt yol geldim sıkıntı yok mahallete 2 kmt kala böyle bir haldeydim resmen tecavuz edilmiş gibiydim :))) bariyerle aşk bizimkisi kanka:))))

Hayırıdr ne oldu Batum'da? Ben de doğu karadeniz gezisine çıkıp, Batum'a kadar gitmeyi düşünüyordum. Sizlere de soracaktım nerelere gitmeliyim, neler yapmalıyım...

erol bende facebook yok

bedrun ben onu sakasina dedim batum fiyaskosundan sonra bi sure festival falan gidemeyiz

doğan abi gece 4ten sonra yukarı motorlarla tek mi çıktınız artçı gürcü kardeşlerimizle mi ? :queen:

halil geçmiş olsun, 1600km yol için o kadarcık bariyer aşkı olsun , gelecek yaz görüşmek üzere :king:

halil geçmiş olsun, 1600km yol için o kadarcık bariyer aşkı olsun , gelecek yaz görüşmek üzere :king:[/QUOTE]

cok zevklıydi:))) tavsiye etmiyrum :))))))

bilen varsa bana da atabilirmi, bizim ahmet artçı iken bayağı foto çekmişti onun makina ile :)

Motosikleti
Honda Crf250L
bilen varsa bana da atabilirmi, bizim ahmet artçı iken bayağı foto çekmişti onun makina ile :)
ahmet ARTçıyken cektigi makine selimin miydi?

bende bi mustafanın birde selimin cektikleri yok..birde ilyas hocayı bulamadım facede..biri bana göndersin adresini faceden ekleyeyim..
bendekileri herkes aldı mı faceden..silecegim o albümü..

herkese slm

cwlfh.jpg
[/url][/IMG]

YENİ MOTORUMLA TEKRAR ARANIZDAYIM İNŞALLAH BİR ORGANİZASYON OLURDA HERKESLE GÖRÜŞÜRÜZ. HONDA CB125 E 61 VA 832

Motosikleti
Honda Crf250L
Akçaabattaki HOnda Çimart motosiklet servisi resmi olarak olmasa da açılmıştır...HOndacılara müjde :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar