[Trabzon - MT]

doğan sen üşkagıtcılık yapıyon resmen :)) havayı buldun guzel direk serendere gelmissin:))) insan bır derki serendere geciyoz die:))

Önce Serender; Ordan da Foruma gectik :)
Cabuk yazacaksınız kardeşim; Yavas yazarsanız burda bekleyemem ki :p

Motosikleti
Honda Crf250L
bugün motorla meydanda olacağım..buluşmak isteyen gelsin...valilikte biraz işim var ondan sonra boşum..2-3 gibi biter işim..

saat 12 de motorlar bir araya gelecek ve dogu seferi baslayacak

allah kazasiz belasiz donmeyi nasip eyler insallah

yahu bende geleceğimde şöyle ufak bi problemim var.
motorun adıma kayıtlı olan ruhsatın 2. parçasını satışı aldıktan 15 gün sonra emniyet bana yollayacaktı ama şimdiye kadar gelmesi gerekirdi, yarına da gelmezse ben galiba sınırı geçemem. benim iş yatmış olur :pr:

amın inşaallah artık 12 saat kadar bır vaktımız kaldı:))
reis oho gelmesını beklersen :)) cok beklersin sen gidip emniyetten alacaksın:))
osman aksamguzeldi kornamolmadıgı için calamadım sana:)) ama sabah ılk ıs ona bakmam lazım inan canımı sıkdı

sanırım trabzon forumda bulusacaklar ordana gecerken beni alackalar:) erken cık 12 den önce forumun oralarda ol:))

reis oho gelmesını beklersen :)) cok beklersin sen gidip emniyetten alacaksın:))
sigortayı yaptırmadım istanbulda çok pahalıydı çünkü, o sebepten emniyetten alamadım, şimdide mecbur istanbuldan kargoyu bekleyecem, ama gelmiştir büyük ihtimal.peki sigortaya bbakıyolarmıydı sınırda, onuda yaptıralım mı öğleden önce :)

keos bugun sigortayı falan komple yenıledı sen yaptır :))

iyide kardesım sen o ruhsatı cook beklersın sen motorun sigortasını yapmadan motor işlemini yapmazlr ruhsata senı ıslemezlerki:)) sen nerden aldın motoru:)) ve daha coook beklersın:)

keos bugun sigortayı falan komple yenıledı sen yaptır :))

iyide kardesım sen o ruhsatı cook beklersın sen motorun sigortasını yapmadan motor işlemini yapmazlr ruhsata senı ıslemezlerki:)) sen nerden aldın motoru:)) ve daha coook beklersın:)
aah ah benim akılsız kafam :pr:
dediğin gibi halil ibrahim, hala emniyetteymiş benim ruhsat.bugün uçak kargo ile yollayacağım, 4:30 - 5:00 gibi bende olacak.peşten gelecem artık napalım...

bence her şeyin bir sınırı olmalı :D :D
sınırsız sınırsız diye diye festival göremedim ben :DDDd

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar