[Trabzon - MT]

Motosikleti
Honda Crf250L
ben gözümü batıya diktim..batılılaşacağım bu yaz :)
ordu samsun sinop...amasraya kadar yolu var..

Bu hindu yu tanımak isterdim ,çok büyük atasözü söylemiş kerata:cherry::cat:
bir hindu atasözü der ki !! : motor sürmek demek aynı yerleri gezdiğinde sıkılmakk, farklı yerleri gezdiğinde ise sevinmek değildir :)

motor sürmek, 5 metre de gitsen, 5 km de gitsen, aynı yere de gitsen, farklı yere de gitsen, enduro da binsen, racing de binsen devamlı aynı hazzı duyabilmektir. :)

bu lafım sana uthec :)

beyler yarın hava yağmazsa Rize Andon ılıcasına gideceğiz.yarın haberleşeceğiz. görüşmek üzere

Motosikleti
Honda Crf250L
Samsun Motosiklet Festivali bu yıl 8-9-10 Haziran'da yapılacak..
benzin parası olmayanlar şimdiden biriktirmeye başlasınlar..
sonra demeyin param yok, çok yakayy, balatam bitti, zincirim atti, bakıma soktum, grenajı söktüm parça bekliyorum bilmem ne...
gerçi derseniz diyin banane..ben gidecem nasıl olsa..haber vereyim dedim tarihi:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:41 ----------

birde bu var..

motofest12.jpg

R1 'de cok yakayı terimini fazla kullanmıyorum :)
Toplu gezi olursa hemen heryere gelirim :bounce:

uthec samsundaki motosiklet festivaline kesin gidiyoruz :) orda bizi bi sürpriz bekliyo olacak :)

artvindeki festival'e gidilir ama benim bildiğim ağırlıklı cross grubu olacak.. o zamana kadar bi cross alırım herhalde...

Ahmet ; Sen ve Ben Artvin'e gidemeyiz :) Bizim motorlara ters oralar :)
Ama benim CUP 'um var :queen:

1 hafta önce siparişini verdigim bazı parçalar(egsantrik gergisi ve zinciri)normal şartlarda 1-2 haziran gibi gelecek. Onlar gelirse ve ismail ustayı kısa sürede takmaya ikna edebilirsek:) Samsun'a gelirim aksi halde Artin ve Batum festivallerinde görüşürüz.

Doğan; artvine ben geliyorum canım :) ama racingle değil tabiki.. Crossla geliyorum..

En olmadı alırım bi mondial ya da vespa.. tın tın gelirim :)

ama cross %90 okey gibi.. 450 cc :queen:

---

gökhan, merak ettiğim bişe var :) bu motoru aldığından beri habire harcıyon :) toplamda kaç paraya geldi onu merak ediyorum..

Motosikleti
Honda Crf250L
Yusuf'u bilemem ama doğan-gökhan ve ahmet yukarıda saydıgım sebeplerden dolayı kesin gelmeyecekler samsuna..iddiaya giren var mı :D

Motosikleti
Honda Crf250L
yarın sabah 6-7 gibi yolcuyum inşallah samsuna..

UTHEC'ciğim; Sen motora bakım yaptıracaksın diye ; Birimiz neden seninle gelsin :)
Toplu bir gezi olsa her türlü gelirim ki haftada 4 veya 5 kez TRabzon'a gelen birisiyim :)
O kadar yol gelemem; Motorum KM'si artıyor :queen:

alper abi güle güle git gel :)
Samsun festivaline gidilirdi ama festivalin tam ortasında 9haziranda amcamın düğünü var(yaşı 32) ama 10haziran sabahı basıp gelebilirim :queen:

Sağ Salim gittin geldin kardeşim...
Motorunun Rodajı Hayırlı uğurlu olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar