[Trabzon - MT]

Xetanor ustad yeni motorun hayirli olsun yok yakisikli sakalli kazasiz belasiz kullanirsin insallah

benim sakatlik yavas yavas iyilesiyor insallah en gec 1 ay sonra motorla gezebilecek guce ulasir bilegim

simdide binsem binerimde risk almaya degmez size ben gelene kadar iyi geziler bol bol gezin asfalti isitin :D

nasil ozlemissem motora binmeyi buraya yazarken bile icim bi garip oldu suremedim zamanlar icin uzuntu surmeyi hayal ettigim zamanlar icin umutla karisik bir mutluluk

keos bugün asfalt sıcaktan kararmaya başlamıştı yaz günlerindeki gibi.anlayacağın asfalt ısındı.hadi iyileşşşşş :)
Ahmet abi ne işin var senin batumda diyecem olmayacak.demiyorum farzet :p gerçi aile ile birliktede gidilecek biyer batum dimi.zaten erkek başına olmadıktan sonra no problem :queen:

keos bugün asfalt sıcaktan kararmaya başlamıştı yaz günlerindeki gibi.anlayacağın asfalt ısındı.hadi iyileşşşşş :)
Ahmet abi ne işin var senin batumda diyecem olmayacak.demiyorum farzet :p gerçi aile ile birliktede gidilecek biyer batum dimi.zaten erkek başına olmadıktan sonra no problem :queen:

şimdilik tecrübe etmek amacıyla ailemle birlikte gittim :)

motosiklet festivaline gittiğimizde yabancılık çekmeyelim diye :)

Tüm Trabzon MT ailesinin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlarım.
Türkiye'nin hiçbir yerinde Trabzon'da ki kadar güzel 1 Mayıs olmuyor inanın bana.
İskinin ordan belediyeye kadar yürüme olsun,oradaki konserler müthiş olur.
Her ay düzenli olarak gelirim Karadeniz'e inşallah birinde de sizle tanışırım.
Ama geçen ay uthec'i gördüm Akçaabat'ın orda çok hızlı geçiyordum selam veremedim:cherry:

Xetanor ustad yeni motorun hayirli olsun yok yakisikli sakalli kazasiz belasiz kullanirsin insallah

benim sakatlik yavas yavas iyilesiyor insallah en gec 1 ay sonra motorla gezebilecek guce ulasir bilegim

simdide binsem binerimde risk almaya degmez size ben gelene kadar iyi geziler bol bol gezin asfalti isitin :D

nasil ozlemissem motora binmeyi buraya yazarken bile icim bi garip oldu suremedim zamanlar icin uzuntu surmeyi hayal ettigim zamanlar icin umutla karisik bir mutluluk

cok yakisikli yazacagima yok yakisikli yazmisim y nire c nire :D

reis simdiye 40 kere iyilesmem lazimdida ne kadar olmaz denilecek sey varsa ust uste basima gelince boyle uzun surdu ne yazikki insallah iyilesecek birkac haftaya

Motosikleti
Honda Crf250L
Tüm Trabzon MT ailesinin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlarım.
Türkiye'nin hiçbir yerinde Trabzon'da ki kadar güzel 1 Mayıs olmuyor inanın bana.
İskinin ordan belediyeye kadar yürüme olsun,oradaki konserler müthiş olur.
Her ay düzenli olarak gelirim Karadeniz'e inşallah birinde de sizle tanışırım.
Ama geçen ay uthec'i gördüm Akçaabat'ın orda çok hızlı geçiyordum selam veremedim:cherry:
Akçaabatta başka bir cbr250 var..onu görmüş de olabilirsin :)

Sana benzettim,özellikle kaşı gözü aynı sen.:cherry:
Trabzon'da ybr esd'den başka bir motor yok ki.:cherry:
Sana bir soru
Vakfıkebir'in ekmeği meşhur ya,neden herkes Çavuşlu'dan alıyor o zaman:pr:
Bir de geldiğimde müsait olursam ararım bir çay içeriz Trabzon mt'yle

Arkadaşlar, isterseniz hem gelen baharı karşılamak hem de güzel bir tanışma adına hafta sonu hep birlikte bir plan yapalım...???
Ahmet'in AKSAKALLI DEDESİNE bir merhaba diyelim :)

Arkadaşlar, isterseniz hem gelen baharı karşılamak hem de güzel bir tanışma adına hafta sonu hep birlikte bir plan yapalım...???
Ahmet'in AKSAKALLI DEDESİNE bir merhaba diyelim :)

Biz dedenin elini öptük.gerçi ben tatlı faslına yetişemedim ama telafisi olur elbet. :p diyorum ki bu hafta sonu şöyle uzungöle falan gitsek, rize ekibine de yakın olur.ne dersiniz?

Motosikleti
Honda Crf250L
Sana benzettim,özellikle kaşı gözü aynı sen.:cherry:
Trabzon'da ybr esd'den başka bir motor yok ki.:cherry:
Sana bir soru
Vakfıkebir'in ekmeği meşhur ya,neden herkes Çavuşlu'dan alıyor o zaman:pr:
Bir de geldiğimde müsait olursam ararım bir çay içeriz Trabzon mt'yle

otobüslerin çavuşlu ile anlaşması yüzünden o durum:)

beyler önümüzdeki cumartesi veya pazar şimdiden bir gezi düşünürseniz çok iyi olur. yoksa ben yine Ardeşendeki krosçularla bir plan yapacağım.veya tek takılmaya devam, dağlar beni çağırıyor:mrgreen:

trabzonlular, nerdesiniz. canlanın. insan bi karşılık veriri yahu:jocolor: uzun göle gidelim mi bu pazar

cumartesi günü motorun bakımlarını yaptıracağım, değişmesi gereken parçalar var.. bir de titreme sıkıntısı var. eğer bakım yetişirse pazar size katılabilirim. yetişmezse can sağlığı :)

Yusuf gidelimde uzun gölün yolu en son gittigimde fenaydı. Doganla gittigimize pişman olmuştuk. Halla öyleyse uzun göl gezisi pek iyi geçmeyebilir. Benim önerim Rize Andon ılıcası. Hem yolu iyi hemde sahile birazdaha yakın.

Motosikleti
Honda Crf250L
aynı yerlere gitmekten sıkılmadınız mı?
pazartesi samsuna gidiyorum inşallah..ondan sonra gelsin geziler gitsin geziler:)

bir hindu atasözü der ki !! : motor sürmek demek aynı yerleri gezdiğinde sıkılmakk, farklı yerleri gezdiğinde ise sevinmek değildir :)

motor sürmek, 5 metre de gitsen, 5 km de gitsen, aynı yere de gitsen, farklı yere de gitsen, enduro da binsen, racing de binsen devamlı aynı hazzı duyabilmektir. :)

bu lafım sana uthec :)

Motosikleti
Honda Crf250L
bir hindu atasözü der ki !! : motor sürmek demek aynı yerleri gezdiğinde sıkılmakk, farklı yerleri gezdiğinde ise sevinmek değildir :)

motor sürmek, 5 metre de gitsen, 5 km de gitsen, aynı yere de gitsen, farklı yere de gitsen, enduro da binsen, racing de binsen devamlı aynı hazzı duyabilmektir. :)

bu lafım sana uthec :)

o yüzden mi bu taraflara hiç gelmiyorsun!!!
bu lafımda sanadır Xenator..

olum motoru aldığımdan beri ilk gezmemden sonra balataların bittiğini farkettim...

sonra disk mevzusu ve ardından bakımda birleşince çektim makineyi inzivaya... kısmetse bugün yaptırıyorum komple her bir yerini.... bi yapılsın şu meret, ondan sonra vuracam kırbacı, vuracam kırbacı :)

sonra yaparız bi vakfıkebir yaa... aaaa senin canın saolsun be tosunum....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar