[Trabzon - MT]

selam arkadaşlar Trabzon / Yomra / Cumhuriyet Mahallesi bir araba var ve bu arabaya niyetlendim, ancak ben gelmeden önce bir arkadaşımın bakması bana telefondan bilgi vermesi gerekiyor,
araçta deforme olmuş, koltuklarda yıtık vs vs adamı aradım aracım temiz diyor başka bişey demiyor,
istanbulda baktım bun gibi arabalara leş olmuş eskimeyen yeri yok, bende renault 19 var 99 model ondan daha temiz valla.
yani arabaya bakıp telefonda bana bunlar bular var diyecek bir arkadaş arıyorum,
eger bu bu mahlleye gidecek arkadaş varsa teelfonunu bekliyorum,
0536 411 87 15 adım cihan ....
yardımcı olacak arkaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
ilan bu :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-2006-dizel-81957344/detay

Hemşehrilerim Selam;
Arkadaşlar Hyosung GT250R'ımı sattım. Arkadaşlar Merzifon'dan gelip aldılar. Hayırlı olsun, kazasız belasız, güle güle kullansınlar...
Kendimi kötü hissediyorum. Motosikletsiz kaldım...

kod adı: ak sakallı dede :)

yeni makinem beyler,

tekrar aranızdayım :)

imag0073h.jpg

imag0074us.jpg

imag0075ai.jpg

imag0071t.jpg

imag0072k.jpg

Abi bu ne?hani sport touring alacaktın :p Sen iyi sardın racing'e demekki ahmet abi. Ama dede güzelmiş maşallah.hayırlı uğurlu olsun... Yoshi de yakıyor he :)

Abi bu ne?hani sport touring alacaktın :p Sen iyi sardın racing'e demekki ahmet abi. Ama dede güzelmiş maşallah.hayırlı uğurlu olsun... Yoshi de yakıyor he :)

saolasın mustafa :)

touring yerine ramzey cross alacam inşallah bakalım :)

asfaltta ak sakallı dede, dağlarda sarı civciv olacak, yeşil de olabilir... :)

Hayırlı olsun Ahmet. Masallah motora beyaz fena yakışmış. Kazasız belasız kullanman dilegiyle...

çok şey kaçırdığıma eminim kardeşim, ama gerçekten gelemezdim.. eğer gelseydim işten atarlardı beni :)

Eyyy Trabzon MT-Rize MT cemaati... Nerelerdesiniz.. ?

uthec, reis, keos, Motokurt Hocam, Deniz, Çako, Gökhan, Fusuy.......... Kayıplardasınız beyler.. Kışın daha çok aktif oluyorduk sanki.... Yaz ayı geldi durulduk....

Aktif olalım lütfen... Diğer il gruplarından örnek alalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar