Ahmetim ben aldım makineyi. son 3 günde 3 motosiklet alım satımı yaptım. Bendeki hıza bak hele.![]()
kampustekı fazer senın mı arkadasım ve piaggio?
Ahmetim ben aldım makineyi. son 3 günde 3 motosiklet alım satımı yaptım. Bendeki hıza bak hele.![]()
Tabi ki de Ahmet'im tatlı olmazsa olmaz zaten. Ben bol alırım 3 seferlik yeriz olmaz mı? Yok ben her defasında gelirim dersen 3 sefer de yeriz sıkıntı yok. Teşekkür ederim güzel dileklerin için.Kardeşim hayırlı uğurlu olsunkazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle..
Haaa unutmadan hatırlatayım3 motosikler alım satımı yaptığını göre 3 çeşit tatlı yicez demektir... Senden haber bekliyoruz.
Not: Tatlıları söylemeden 2-3 saat önce haber etki aç geleyimaç karnına tatlı daha bi güzel oluyo
Tekrar hayırlı olsun kardeşim![]()
Evet fatih. Pİaggio benim, Fazer da 5 gün öncesine kadar benimdi. Şimdi hayırlısıyla Tdm'lendik.kampustekı fazer senın mı arkadasım ve piaggio?
kardeşim galiba lastıkleride değiştirmiştin ya ama iyi olmus sattıgın artık gelip gecerken tdm e bakarızTabi ki de Ahmet'im tatlı olmazsa olmaz zaten. Ben bol alırım 3 seferlik yeriz olmaz mı? Yok ben her defasında gelirim dersen 3 sefer de yeriz sıkıntı yok. Teşekkür ederim güzel dileklerin için.
---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:34 ----------
Evet fatih. Pİaggio benim, Fazer da 5 gün öncesine kadar benimdi. Şimdi hayırlısıyla Tdm'lendik.
Ne demek gelip geçerken, hep beraber güzel bir tur da ayarlarız.kardeşim galiba lastıkleride değiştirmiştin ya ama iyi olmus sattıgın artık gelip gecerken tdm e bakarız![]()
bugün pazar, hava güzel, güneş ykaıyo gibi bişe ve benim motosikletim yooooooooooooooooookkkkk...
buhranlardayım, sıkıntılardayım, bunalımlardayım, yar bana bir eğlence.....
en yakın zamanda bu motor işini halletmem gerekiyor....
not: motoru sattığımı 1000 değil milyon kez pişmanım![]()
Eyvallah, aslında bugün sayfandan telini aldım ama ulaşamadım sana, kullanmıyorsun sanırım?@ COUNSELOR ;
Kardeşim Rize'deyim ben :
İstediğin zaman gelebilirsin ziyaretime :bounce:
Alpercim teşekkür ederim. Harika olur güzel bir bahar başlagıcı. Bu haftasonu sınavlar var lakin diğer pazar hava güzel olursa bi etkinlik yapabiliriz.Denizcim yeni motorun hayırlı olsun..grupta büyük değişimler oldu bu kış..havalar da ısınıyor..topluca "değişim gezisi" yapabiliriz..
Alpercim teşekkür ederim. Harika olur güzel bir bahar başlagıcı. Bu haftasonu sınavlar var lakin diğer pazar hava güzel olursa bi etkinlik yapabiliriz.
ben daha uzun soluklu bir geziden bahsediyorum..mesela Samsun![]()