[Trabzon - MT]

Ahmet'cim daha daha da geliştirmekteyim. Artık es geçmek imkansız. Bu arada gitar tamamdır. Uygun olduğunda haberleşelim.

cako kac model motor 04-08 arasi ayni kasaydi sanirim r1

motor hakkindaki izlenimlerini anlatirsan seviniriz f den sonra 600 rr yerine direk 1000 lik almak nasil oldu onceki yorumlarina gore

f ivme bakimindan rr dan cok geride demistin 1000 lige gore duruyor gibidir herhalde kalkista

bide 6. vites 4000 devirde falan 110 km yaparsin grup gezileri acisindan binlige nasil bakiyorsun bizle gezmeye kalksan sikintidan patlarmisin

eksozu orjinal sanirim ses konusunda alt devirlerde ve ust devirlerde nasil motor sorularim simdilik bu kadar ama gercekten merak ettigim cok sey var binlikler hakkinda

cevaplarsan cok sevinirim

R1 ; Gidişi kullanımı cok rahat bir motor.
Hız olarak F ten sonra 2.5 kat daha seri diyebilirim :)
Fakat Beni zorlamıyor, herhalde gücü kontrol edebildiğim içindir...
İvmeleme Oldukca tatminkar ki zaten daha hızlısının olduğunu sanmıyorum :) Yalnız bana yetmemeye basladı :p
6. vites, 5000 Devrin altına düşmemeye özen gösteriyorum.Malum düşük devir motor ömrünü zedeliyor :bounce: 6. Vites, 6000 devirde 140 ile gidiyor...
Egzozu orjinal fakat içi yapılı durumda. İnanılmaz tok bir sesi var; ilk kez böyle bir ses duyuyorum, duyan herkes de hayran kalıyor :)

Hız olarak F ten sonra 2.5 kat daha seri diyebilirim :)
Fakat Beni zorlamıyor, herhalde gücü kontrol edebildiğim içindir...
)

güldürme beni :) gücü kontrol ediyomuşşş muşş. :) ardeşene giderken rizenin çıkışında tokatladım seni ne çabuk unuttun laa :)

hemde freni bozuk ve tekerleri kabak motorla :)

Son düzenleme:
Az önce askerdeki çılgın kroscumuz yusuf aradı.İstanbul'daymış ve askerligin bitmesine 18 gün kaldı hazır edin kendinizi gezilere diyor:cherry: Hepinize çok selamı var...

beyler aslında basit bi 125 lik cross alabiliriz diye düşünüyorum.. ucuz yollu.. sadece dağ gezileri amaçlı kullanabileceğimiz cross makine alalım yaza doğru...

Ben cok düşündüm fakat yine de en az 2ooo lirayı gözden cıkarmak gerekiyor :)
Kumarda para kazanırsam olabilir :p

Son düzenleme:
bende gidiyorken kaydediyorsun sandım abicim ya sen şimdi niye beni eziyorsun :farao: :mrgreen:
ayrıca bandit'te aragazı sesi daha güzel :bounce: :cherry:

:queen: 600f banditi döver :)

Dövüş meraklısı olsak gider dönüş klübüne yazılırdık yavru ceylan :p

Bandit uzun km'ler boyunca sorunsuz gitmek ve konforlu sürüş için yapılmış bir motor.Kısaca Bandit ile 600f farklı kafalarda motorlar.Karşılaştırmak dogru olmaz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar