alper abi özledim vallahi seni :thumright
bizim tabanvaycilarda motorlansada soyle guzel bi bulusma yapsak :queen:
beni en gicik kaptigim olay olan coklu resim iceren mesajin hepsini alinti yapip sayfayi kota dusmani hale getirmem icin acayip kiskirttinl:
alper desene seninle ii hyo cbr karsilastirmasi yapacaz sana burdan rodaj avansi veriyorum 1000km açıl ben genede bulgaristan mevkiginde gecerim seni![]()
alper abi bana her türlü uyar ama (xetanor say: bu haftasonu kar yağacak!al bizim x ahmeti gel canım vakfıkebire.. gezi yapmış olursunuz![]()
ardeşene gidip geldik 100-110-120-(bi ara 130) tık demedi, takasa açığım ha :queen:reis psman ii klavye oynu olmus :cat: o ve p nin yan yana olmasi ve anlam bakimindan
motorunuda acayip merak ettim rengi falan cok hos duruyor performansida 110 civarinda zorlanmadan uzun yola dayanabilecek duzeydeyse on numara motor
pazar günü yağmur balkanlardan gelen soğuk havanın etkisi ile karla karışık yağmur beklenmektedir
gezi işi yaş gibi duruyor.... zaten bu aralar motora binesim yok.. biraz hevesim kaçtı gibi beyler..
du bakalım geçer zamanla diye düşünüyorum...
Arkadaşlar işte böyle .... Güzel bir gezi yapmışsınız maşallah neşeniz keyfiniz yüzünüzden okunuyor. Ama Ahmet hanginiz Alper hanginiz seçemedim. İkinci bölümde fotoğrafların altına küçük küçük yazılar yazmışsınız o güzel olmuş, Etkinlik gezi bölümünde yayınlarsanız her fotoğrafın altına küçük küçük içelik yazısı yazarsanız çok iyi olur Sözün kısası Tekeriniz daima düz bassın, kilometre göstergeniz hiç durmasın herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın:cat:
hayırdır Ahmetçim neden hevesin kaçtı senin hevesin kaçtıysa ben geçmem 600 lüğe felan![]()
Sizleri böyle mutlu mesut görmek bizleri nasıl mutlu ediyor anlatamam
geziniz çok güzel olmuş , motokurtuda dediği gibi küçük notlarla ve isimlerle fotolar verilirse bizde arkadaşları tanırız :thumleft:
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------
uthec arkadaş vakfıkebirde neredesin ben gündüzleri tonyadayım akşamları trabzona dönüyorum:cherry:
geziniz çok güzel olmuş , motokurtuda dediği gibi küçük notlarla ve isimlerle fotolar verilirse bizde arkadaşları tanırız :thumleft:
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------
uthec arkadaş vakfıkebirde neredesin ben gündüzleri tonyadayım akşamları trabzona dönüyorum:cherry:
Aper çok teşekkür ederim.Artık en azında seni de senin gibi güleç yüzlü can arkadaşın bizim X Ahmetide görsem tanırım . Arkadaşlığınız bu güzel fotoğrafdaki gibi daim herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın:cat: