[Trabzon - MT]

resim koymasına koyayım da :) yanıma fotoğraf makinesi almadığım için fazla çekememişim :)

img1915s.jpg

img1916gx.jpg

img1917lz.jpg

img1918e.jpg

img1919os.jpg

img1920o.jpg

img1921p.jpg

resimlerde pide sefası sonrası midemizin doygun hali pek belli olmuyor ama keyifler gıcır. :) tabi çako olmadığı için fazla bi faaliyet yapamıyoruz.. :) kırmızı 600f benim caroline 'im, bordo bandit gökhanın küheylanı, tvs apache reis'in küheylanı :)

birazdan cami boğazı gezisini yükleyeceğim :)

Ahmet benim haydutun göründügü fotoğrafların orjinalinin linkini atarmısın?

Bu arada Ahmet, telefonun fotograf kalitesi baya iyiymiş. Masallah fotograf makinasını aratmıyor :)

Bu arada Ahmet, telefonun fotograf kalitesi baya iyiymiş. Masallah fotograf makinasını aratmıyor :)

eyvallah kardeşim :) sanada alalım bi "ay fon dört es" :p

şaka bi yana bi ara motoru iş erine getirecem ve bendeki profesyonel makine ile ışıkları kullanarak özel çekimler yapacam. yapınca paylaşırım burdan :)

MT'de "Foto çekilirrrrr" diye reklam yapacam sonra :queen:

reis'in takası o :p öyle bi muhabbet vardı ama neydi unuttum :mrgreen:

abi banada alsana bi çift metzeler me22 , kargo parası ödemeyelim :pl:

alper abi özledim vallahi seni :thumright

lastikleri henüz almadım.. ama bu adam senin lastiklerden satmıyor. zaten benim aldıklarım da çıkma lastik. sıfır değil.

iyi gezmissiniz motorlar yakiyor hepinizin bu arada reis tvs acayip hacimli duruyor cbften falan kalipli gibi guzel kasasi var

Xetanorla gokhanin motorlara diyecek yok zaten ikiside siniflarinda essiz makinalar hepiniz kazasiz belasiz surersiniz insallah yeni motorlarinizi

bizim tabanvaycilarda motorlansada soyle guzel bi bulusma yapsak :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar