[Trabzon - MT]

Havalar ısınınca İzmir bana dar gelir MT Trabzonlu Uşaklar hazır olsunlar bagayım :cherry:
hocam hayırdır trabzona mı geliyorsunuz :) sanki hazırlılık yapıyorsunuz gibime geliyor :)

---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:35 ----------

Çakalaz yanlış anlamadıysam benim MT Trabzon a foto koymadığımı merak etmişsin, bu adamda her tarafı fotoğraf doldurdu demiyesiniz diye koymadım istediğiniz fotoğraf olsun.. müsait olduğumda şöyle ortaya bir karışık yaparım:cherry:şimdilik hoşçakalın
Burda neden hiç foto eklenmemiş acep :p

---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:45 ----------

Benim ihtiyaçlarıma mükemmel cevap veriyor diyebilirim
Erhan abi maşallahı var motorlarının..
cbr250 nasıl abi memnun musun..ben de ondan düşünüyorumda

Motosikleti
Honda Crf250L
Burda neden hiç foto eklenmemiş acep :p

gezi yapan yokki. bizim motorumuz varken böyle boş mu kalırdı buralar..eeey gidi..yeni nesil tatlı su motorcusu çıktı :D
bir gezi dönüşü ayaklarım :)
p10705130.jpg

Benim ihtiyaçlarıma mükemmel cevap veriyor diyebilirim

cbr250 çok hoşuma gidiyor. gerek görünüş gerekse yakıt açısından güzel. performans olaraksa aradığım 120 li hızlarda sabit hızla orta devirlerde motor zorlanmadan gidebilsin. cbr250 de bu isteğimi karşılayacak gibi.
nede olsa HONDA hayat onda :)
dsci1113.jpg

Son düzenleme:

Uploaded with ImageShack.usF 650 buda iyi bir motordu

---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:23 ----------

Uploaded with ImageShack.us İzmir yarış pistinde bir pazar günü

---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:25 ----------

Uploaded with ImageShack.usGüzel motordu ama nedense çapır motorlardan pek zevk almadım bu suziki maruder nerdeyse 1600 motor palyodan fazla yakardı

---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:30 ----------

Uploaded with ImageShack.us Senatör Bisan 150 bu hağla durur

---------- Post added at 22:41 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

Uploaded with ImageShack.usBuda ben yaşadıkça duracak

---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:41 ----------

Uploaded with ImageShack.us Vstrom DL 1000 bu çok güzel ve çok temiz bir motordu ama yakıtı fazla idi birde en önemlisi benim sol dizim sağ topuğum sakat motor bana göre hem çok ağır hem yüksek olduğu için inerken binerken devirme korkusu çekiyordum

hepsi güzel motorlar ama cbr 250r hepsinden hoş, ekonomik, istekleri karşılayabilir ve de ayrıca yeterinde kullanışlı da gözüküyor hyosung almasam ninja veya cbr 250 düşünürdüm. şu ana kadar görebildiğim kadarıyla hyo da görüntü var kawada son hız cbr de ise tur vs. için rahatlık; ben tercihimi görüntüden yana kullandım. bu arada trabzondan dönüş fotoğraflarınıza da baktım gayet hoş ve güzel, böyle şeyler foruma, ve dolayısıyla hayata renk ve keyif katıyor. tekerlerinize ve kameranıza sağlık, devamı gelecektir eminim ve bekliyoruz da :)

bu honda çıkartmasını nerden buldun ? çok güzel olmuş maşalllah:cat:
gezi yapan yokki. bizim motorumuz varken böyle boş mu kalırdı buralar..eeey gidi..yeni nesil tatlı su motorcusu çıktı :D
bir gezi dönüşü ayaklarım :)
http://img340.imageshack.us/img340/1632/p10705130.jpg

cbr250 çok hoşuma gidiyor. gerek görünüş gerekse yakıt açısından güzel. performans olaraksa aradığım 120 li hızlarda sabit hızla orta devirlerde motor zorlanmadan gidebilsin. cbr250 de bu isteğimi karşılayacak gibi.
nede olsa HONDA hayat onda :)
http://img696.imageshack.us/img696/4893/dsci1113.jpg

Ula uşaklar,Alper, cakalaz, ismi Xle başlayan, nerde kaldınız kara kayıp oldunuz.... Ula bu topiği ihmal etmeyin canlı tutalım .hoşça ve dostça kalın:cat:

Motosikleti
Honda Crf250L
bu honda çıkartmasını nerden buldun ? çok güzel olmuş maşalllah:cat:

orjinalinde var o çıkartma Erhan abi ben yapıştırmadım. eski kasa cbr125 lerin sağ tarafında var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------

Ula uşaklar,Alper, cakalaz, ismi Xle başlayan, nerde kaldınız kara kayıp oldunuz.... Ula bu topiği ihmal etmeyin canlı tutalım .hoşça ve dostça kalın:cat:

cakalaz ve ben motorları sattık yeni arayışlar içerisindeyiz.
Xenator (Ahmet) ise yeni motoruyla gözlerden uzak yerlerde motosiklet kullanmayı öğreniyor :D

hocam merhaba ben ismi x le başlayan :) burdayız merak etme sen :) bu topiği canımız pahasına canlı tutacağız... :queen: :flower:

---------- Post added at 12:16 ---------- Previous post was at 12:10 ----------

orjinalinde var o çıkartma Erhan abi ben yapıştırmadım. eski kasa cbr125 lerin sağ tarafında var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------

Xenator (Ahmet) ise yeni motoruyla gözlerden uzak yerlerde motosiklet kullanmayı öğreniyor :D

nickimi yanlış yazdın olum :) Xenator değil xetanor olacak.. ben senin gibi pisiklet kullanmıyorum yavrucum :) sen motorunu al ondan sonra konuşalım... 2 ay oldu hala mgss sin :)

(not : mgsa=motorsuz, gariban, sefil sürücü)

Alper valla hiç dikkat etmemişim orjinalinde varsa benim motordada var demek şu an çok geç vakit olmasa inip aşağı motora bakacaktım neyse ... Demek bizim X in adı Ahmet ; Öncelikle motoru hayırlı olsun Allah kazadan beladan saklasın bizim X Ahmete söyle motor sürmesini öğrenir öğrenmez aman havalara girmesin en az bir sene oldum ben artık demesin . siz bana lazımsınız daha gelececeğiz gezeceğiz .. Tüm genç arkadaşlara selam herşey gönlünüzce olsun ( bizim X Ahmet ne motor aldı merak ettim doğrusu sizde kimbilir motor olarak ne düşünüyorsunuz ,ne düşünüyorsanız düşünün ama ilkbahar gelmeden motorları alın . Hoşçakalın:cat: )

Motosikleti
Honda Crf250L
bizim x ahmet 600 f aldı :D
cakalaz kararsız ne alacagını bilmiyor.
bense cbr 250 düşünüyorum.

baharda buralaramı gelmeyi düşünüyorsun Erhan abi? hangi ay?

Öncelikle X Ahmet e hayırlı uğurlu olsun diyelim başlangıç için çok uzun seneler götürecek bir motor seçmiş . Anladığım kadarıyla Cakalaz 600 lükten aşağı motor düşünmez ,Alperciğim sen daha evevel CBR 250 R sürdün mü bilmiyorum ama bence ;ekonomik mütevazi güzel bir motor seçtin hadi hayırlısı Öbür soruna gelecek olursam trabzon gümüşhane yaylalarında çadır kurup kalınacak hava şartları oluştuğunda bu seferde akdeniz sahillerini sıyırıp mersin malatya tunceli erzurum artvin den sahile inip karadenizi sahilden sıyırıp zonguldaktan izmire doğru inmeyi düşünüyorum iki arkadaş bakalım zaman ne gösterir o arkadaşla yapmış olduğumuz gezilere bakmak istersen GOOGLe den motokurt yaz tıkla çıkan sayfada kabataşlıyla motokurt un gezileri 1.2.3.4.5 çıkacak üzerlerine tıkla bak şimdilik hoşçakal
bizim x ahmet 600 f aldı :D
cakalaz kararsız ne alacagını bilmiyor.
bense cbr 250 düşünüyorum.

baharda buralaramı gelmeyi düşünüyorsun Erhan abi? hangi ay?

Motosikleti
Honda Crf250L
Öncelikle X Ahmet e hayırlı uğurlu olsun diyelim başlangıç için çok uzun seneler götürecek bir motor seçmiş . Anladığım kadarıyla Cakalaz 600 lükten aşağı motor düşünmez ,Alperciğim sen daha evevel CBR 250 R sürdün mü bilmiyorum ama bence ;ekonomik mütevazi güzel bir motor seçtin hadi hayırlısı Öbür soruna gelecek olursam trabzon gümüşhane yaylalarında çadır kurup kalınacak hava şartları oluştuğunda bu seferde akdeniz sahillerini sıyırıp mersin malatya tunceli erzurum artvin den sahile inip karadenizi sahilden sıyırıp zonguldaktan izmire doğru inmeyi düşünüyorum iki arkadaş bakalım zaman ne gösterir o arkadaşla yapmış olduğumuz gezilere bakmak istersen GOOGLe den motokurt yaz tıkla çıkan sayfada kabataşlıyla motokurt un gezileri 1.2.3.4.5 çıkacak üzerlerine tıkla bak şimdilik hoşçakal
ben daha önce cbr250 yi değil sürmek görmedim bile :D
cbr125 vardı bende sattım..şimdi cbr250 düşünüyorum.

Uploaded with ImageShack.us Dün izmire bayağı yağmur yağdıydı bu sabah havayı biraz açmış görünce benim tekaüt arkadaşla ( kabataşlı ) Nick li hemen bir kuşadası yapalımdedik ve kuşadasında soluğu aldık

---------- Post added at 00:43 ---------- Previous post was at 00:32 ----------

Uploaded with ImageShack.us Allah nasip ederse (Kabataşlı ) Nic li Yücel beyle bu sene Türkiye turu yapacağız Yücel beyde çok teniz bir transalp 650 var Motorlar çok uyum içinde yolculuk yapabiliyorlar. haa bu arada CBR 125 kullandıysan hiç acemilik çekmezsin .. bu topiğe fotoğraf koymasını biliyormusunuz eğer biliyorsanız sizde bir kaç foto koyun biraz renklensin burası..( Şimdi fotoğrafa baktım Kabataşlıda pek karizmatik çıkmış)

eeee.... yarın hava bomba gibi.. napıyoruz? tabi motoru olanlar için konuşuyorum :p

evet Gökhanım kesene bereket :) tok olduğum için hepsini yiyemedim ama yine de iyiydi yani. ama bizim buraların pidesi daha iyi :queen:

bi daha ya nasip artık :)

Çakosuz olmuyo ama sölim :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar