[Trabzon - MT]

uzungölü hiç bilmediğim için öyle bi teklifte bulundum, çok yüksekteyse ora vakfıkebire gidelim, alper abiyi ziyaret edelim :)

Ben derim ki sahilde kalalım. Zaten zar zor bi güneş bulmuşuz. Yukarılar kapalıdır falan rezil etmeyelim güneşi. Ama sadece bir düşünce tabiki.Hepsine uyarım. Bence de yarın araziye vurmayalım bu seferlik.

katılıyorum.. benim motoru şu an o yollarda idare edemeyebilirim. malum huyuna suyuna yeni alışıyorum... sahil iyi fikir...

---------- Post added at 22:05 ---------- Previous post was at 21:58 ----------

Yakında yeni motorumla aranızdayım canlar :)

trabzondan acil bekleniyorsun yavrucum... :)))

Motosikleti
Honda Crf250L
Vakfıkebir'e gelin beni de gezdirin :D

Cakalaz , motosiklet net'te en çok senin ismine hastayım; On numara bir isim seçmişsin kendine Cakalaz dedin mi hem cakalı bir delikanlı , hemde Trabzonlu olduğun aşikar ortada , işin daha güzel tarafı yazması da kolay söylemesi de hafızada kalması da Sevgili Uthec in ismini yazmam için en az iki kere baktım ismine sevgili hemşerim uthec anladığım kadarıyla Vakfıkebirde ikamet ediyor acaba malimüşavir ZÜLKÜF ÇAVDAR beyi tanıyormu ? Bütün hemşerilerime selam herşey gönüllerince olsun hoşçakalın , dostça kalın

Motosikleti
Honda Crf250L
Cakalaz , motosiklet net'te en çok senin ismine hastayım; On numara bir isim seçmişsin kendine Cakalaz dedin mi hem cakalı bir delikanlı , hemde Trabzonlu olduğun aşikar ortada , işin daha güzel tarafı yazması da kolay söylemesi de hafızada kalması da Sevgili Uthec in ismini yazmam için en az iki kere baktım ismine sevgili hemşerim uthec anladığım kadarıyla Vakfıkebirde ikamet ediyor acaba malimüşavir ZÜLKÜF ÇAVDAR beyi tanıyormu ? Bütün hemşerilerime selam herşey gönüllerince olsun hoşçakalın , dostça kalın

uthec yerine Alper de diyebilirsin :)
evet Vakfıkebirliyim ve burada ikamet ediyorum. Zülküf Çavdar'ı isim olarak biliyorum ama şahsen tanımıyorum. Birdahaki Trabzon gezinde tanışmak görüşmek dileğiyle selamlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------

bu SV benimde hoşuma gitti. kolay kolay hiç bi motoru sevmem ben alper... bence de al...
sizin yüzünüzden ders çalışamıyorum :D

İnşallah Alper ciğim Trabzona geldiğimde muhakkak sana uğrayacağım Herşey gönlünce olsun sevgili kardeşim hoşçakal:cat:
uthec yerine Alper de diyebilirsin :)
evet Vakfıkebirliyim ve burada ikamet ediyorum. Zülküf Çavdar'ı isim olarak biliyorum ama şahsen tanımıyorum. Birdahaki Trabzon gezinde tanışmak görüşmek dileğiyle selamlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:25 ----------

sizin yüzünüzden ders çalışamıyorum :D

Motosikleti
Honda Crf250L

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar