[Trabzon - MT]

aslında bir çılgınlık yapabilirim
bayramdan sonra planınız olursa
sezonu bitirdim dememin sebebi de aslında niyetle alakalı
yoksa hemen her gün biniyorum motora şehir içinde 1-2 tur sonra tekrar eve
nedense sigara gibi oldu, sigara içmiyorum gerçi ama her gün istiyoru motorumu
işleri de tamamen bıraktım gibi bir şey
eğer olursa bir plan değerlenrilebilir:)
saygılar

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf250L
önümüzdeki pazar günü gezi yapıyoruz.
bu son gezimiz olacak büyük ihtimalle. ondan sonraki pazar yağmurlu görünüyor. havalar düzelmez artık.
nereye gidelim?
ben zigana diyorum!

ben trabzondayım. yarın ardeşene gitmeyi düşünüyorum ama Ziganaya giderseniz ben de gelirim sizinle.rize mt de gelirse onlarla da geri dönerim

valla bu Trabzon Mt ne olumlu ne de olumsuz hiç bir karşılık vermiyor:pr:geçen de bir bayram buluşması teklifi yaptım ;kimse geri dönüt vermedi.(sinirleniyrum ha::rantinp:)
Doğan bence biz Rize Mt olarak bişeyler yapalım. ziganaya gidebiliriz.yoksa ben Ardeşene geçecem

Motosikleti
Honda Crf250L
yaw ben diyorum ziganaya gidelim gelmiyor kimse napıyım:)
dün düğün vardı o yüzden gezemedim..bugünde yeni kalktım yorgunluktan..

Bugün Kırmızı 600RR ve ben Trabzon Forumdaydık :) Önce Serender de yemek yedik. Sonra tatlı keyfine Foruma gittik :) öyle takıldık; güzeldi :)

Bugün Kırmızı 600RR ve ben Trabzon Forumdaydık :) Önce Serender de yemek yedik. Sonra tatlı keyfine Foruma gittik :) öyle takıldık; güzeldi :)

cakalaz kirmizi rr bi tane trabzonda 2008 vardi o mu yoksa rizedenmi geldi senle ins sinavlarim bitiyor bu hafta sonu hava guzel olursa yine gezeriz gerci ben bozsada cikacam artik dayanamiyorum yol yapmam lazim :queen:

Motosikleti
Honda Crf250L
osmanla rizeye gelirken gördük o 600rr ı..serenderin orda durdu biraz sonra gitti:)
forumda rastladıgımız arkadaş değil mi o

osmanla rizeye gelirken gördük o 600rr ı..serenderin orda durdu biraz sonra gitti:)
forumda rastladıgımız arkadaş değil mi o

tmm hatirladim ama adam bi garipti serenderin oradaki cepte bizi gordu hatta 15 dk durdu yinede bi korna bile calmadan gitti :farao:

eger foruma geliyorsan ben arakli tunel cikisindaki benzinlikte olurum bende kontor yok alperede ulas istersen belki oda gelir forumda takiliriz saat soyle buradan veya tel den ulas bana dogan bekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar