[Trabzon - MT]

Arkadaşlar;

26 Mart'ta iLk perdesini oynayacağımız ARTİZ MEKTEBİ adlı Tiyatro oyunumuza Hepinizi bekliyoruz.
Biletler 5 TL'dir. Rize Kültür Merkezi'nden Temin edebilirsiniz.

Motosikleti
Honda Crf250L
bugün 6-7 kişilik racing grubu gördüm..ben araba kullanıyordum (gri berlingo) korna falan çaldım cam açtım el falan salladım kendimi atıyodum dışarı az kalsın :p:p o arkadaşlar bu siteden mi acaba?

öncelikler merhaba... trabzonda oturuyoum atv almayı düşünüyorum 3000-3500TL civarında önerilerinizi bekliyorum... trabzonda atv satan yerler varmı?

Motosikleti
Honda Crf250L
maraş caddesinde var.. kaldırımda sürekli duran sıfır atv görüyorum ama markası falan nedir bilmem.çin olabilir.caddeden geçersen illaki görürsün..zorlunun karşı tarafında..

maraş caddesinde var.. kaldırımda sürekli duran sıfır atv görüyorum ama markası falan nedir bilmem.çin olabilir.caddeden geçersen illaki görürsün..zorlunun karşı tarafında..

orayı biliyorum o atv zaten yıllardır orda:D markası apachi fiyatını sordum 3700 tl dedi. zaten tipi falanda güzel değildi.. kanuninin bi modeli var onu düşünüyorum

http://www.kanuni.com.tr/Pages/Urunler/Detay.aspx?d=ATV+150GV+S+(Off+Road)&Id=29&k=3

Trabzon'dan selam arkadaşlar ; bende ehliyeti yeni almak üzereyim.. motoru da alınca tam olacak. şimdilik uzaktan izlemedeyim. kalın sağlıcakla....

selam arkadaşlar
bende ehliyetı almak üzereyim.ama motor hakkında pek bilgim ve fikrim yok.forumu takip ediyodum ama motor almayı kafaya koyunca yeni katıldım aranıza ;) hyo gt 250r almayı düşünüyom ama temiz sıkıntısız bir motor nasıl bulurum bilmiyorum.motor almaya kalktığımda satış işlemlerimi nasıl yapacağımı aldığımda motorun bakımını nerde nasıl yaptıracağımı trabzonda bilmiyorum.bana bu konuda yardımlarınızı beklıyorum.tanıdıklarınızdan temiz bır motor satan arkadasınız varsa yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar; Pazar Günü Hava durumuna Göre; Rize MT olarak Trabzon Gezisi PLanlıyoruz. Oradan da Rüzgarın yönüne doğru başka illere veya ilçelere gidebiliriz. Katılmak isteyenler irtibata geçsinler lütfen... Sonra Haberimiz yoktu; bilmiyorduk; Gelirdik gibi KelimeLeri kabul etmeyeceğiz :bounce:

Motosikleti
Honda Crf250L
Arkadaşlar; Pazar Günü Hava durumuna Göre; Rize MT olarak Trabzon Gezisi PLanlıyoruz. Oradan da Rüzgarın yönüne doğru başka illere veya ilçelere gidebiliriz. Katılmak isteyenler irtibata geçsinler lütfen... Sonra Haberimiz yoktu; bilmiyorduk; Gelirdik gibi KelimeLeri kabul etmeyeceğiz :bounce:
yaz beni listeye:))
belli oldugu kadarıyla güzergah nasıl?

motorsuz motorcu var:salut:eek:grencı:)eger arkasına alacak birisi olursa katılmak isterım

@ Fatih Sevim;

Dostum; Kaskın montun var mı ? Varsa neden olmasın :)

@ uthec ;

Kardeşim ben öyle biliyorum; Göllü Gölsüz bosver :)

pazar günü Trabzon'a gidiyorum..bir arkadaş ile beraber
Karadenizin çılgın şehri..
umarım hava güzel olur
öyle gezilecek yerlerini bilmediğimiz için foruma gideceğiz belki bayram alışverişi yaparız
saygılar

Motosikleti
Honda Crf250L
yarın rizeye gaz açıyoruz 4 motor..rizede cakalaz ve muhtemelen elint de bize katılacak..gelmek isteyenlere duyurulur..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar