[Trabzon - MT]

Dün Tel'de de görüşmüştük. Tekrardan hayırlı olsun Ahmet'im. Kazasız belasız kullanman dilegiyle. Bu arada masallah şimdiye kadar aldıgın en temiz motor gibi görünüyor. :)

ahmet motorun hayırlı olsun tekrardan allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
temiz çalışan bir makina en azından o kısacık süredeki izlenimim bu yönde oldu

doğancım ziyaret için sanada ekstra teşekkür ederim ve mustafa seni de unutmamak gerekir :)

Dün Tel'de de görüşmüştük. Tekrardan hayırlı olsun Ahmet'im. Kazasız belasız kullanman dilegiyle. Bu arada masallah şimdiye kadar aldıgın en temiz motor gibi görünüyor. :)

thanks bro :) ne demişler, görünen motor klavuz istemez :p

---------- Post added at 08:17 ---------- Previous post was at 08:14 ----------

ahmet motorun hayırlı olsun tekrardan allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
temiz çalışan bir makina en azından o kısacık süredeki izlenimim bu yönde oldu

doğancım ziyaret için sanada ekstra teşekkür ederim ve mustafa seni de unutmamak gerekir :)

eyvallah kardeşim... daha geniş ve mümkünse sıcak olmayan bir vakitte, hani şöyle akşam vakitlerine doğru olabilir mesela, ha işte böyle bi vakitte tekrar görüşmek dileğiyle :p

abi yeni f in hayirli olsun allah kaza bela gostermesin ama bir sey gozumden kacmadi buna isim vermemissin

herhalde gelen giden motorun haddi hesabi olmayinca motivasyonunu kaybettin :p

Motosikleti
Honda Crf250L
onu bunu bırakında 9 temmuzda benimle Sinop'a çadır kampa gelen var mı?

onu bunu bırakında 9 temmuzda benimle Sinop'a çadır kampa gelen var mı?

ben hanımla gidebilirim... :)

---------- Post added at 15:27 ---------- Previous post was at 15:23 ----------

abi yeni f in hayirli olsun allah kaza bela gostermesin ama bir sey gozumden kacmadi buna isim vermemissin

herhalde gelen giden motorun haddi hesabi olmayinca motivasyonunu kaybettin :p

eyvallah kardeşim saolasın..e artık seni de görmek isteriz aramızda...

---------- Post added at 15:38 ---------- Previous post was at 15:27 ----------

Arkadaslar,
Şöyle bir organizasyona Katılmalı mıyız :) :p

[url]http://img9.imageshack.us/img9/7186/vosvossenligiikiyilarad.jpg[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

gidelim kanki :)

beyler, bu hafta sonu asfaltta biraz turlayıp sonrasında Ardeşen'de rafting yapma planımız var, organize edelim mi, katılırmısınız

önceıkle herkeze selam olsun trabzon lu bır motor sevdalısı olaraktan hepınızı gönulden selamlıyorum Adım Halil İbrahim GeNç ve bu foruma yenı uye oldum nevar neyokdıye gezinirken haburaya bizim usaklari gördum ve bende katılayım dedim
bu arada istanbulda ikamet etmekteyim

buda ben vedostum GeNç

mg1785.jpg
[/URL]

hepinize hayırlı geceler

hoşbuldum sağolasın paşam

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:33 ----------

Arkadaslar,
Şöyle bir organizasyona Katılmalı mıyız :) :p

[url]http://img9.imageshack.us/img9/7186/vosvossenligiikiyilarad.jpg[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

keske o tarıhte trabzonda olsaydım malesef ıs guc ıns temmuz 20 de istanbuldan trabzona gelıyorım 1200 kmlık yol benı beklıyor aksılık olmazsa inş ramazan ayı boyunca etkınlık olurda katılma fırsatım olur sızlere...:))

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------

BUNLARDA BENDEN OLSUN :)))

24062012275.jpg

24062012287.jpg

mg1746.jpg

mg1779.jpg

Trabzon ahalisi nerelerdesiniz...Yarın ardeşene pide yemeye gidiyorum. Gelecek olanlar varsa buyursun. :) Ayrıca ufak bir ayder havası almayı da düşünüyorum... :)

Trabzon ahalisi nerelerdesiniz...Yarın ardeşene pide yemeye gidiyorum. Gelecek olanlar varsa buyursun. :) Ayrıca ufak bir ayder havası almayı da düşünüyorum... :)

bu gün de gelin, ardeşen rafting şenlikleri var, akşam toplanıyoruz, konser felan var burada, organize olun gelin bence

arkadaşlar yokluğum hissedilmiyor galiba :)
bir hafta önce istanbula geldim, biraz para biriktireyimde güzel bi enduro alıp yollara düşeyim dimi :queen:
he bide her yaptığınız gezileri burda paylaşmayın özlemeye başladım oraları ona göre :p ramazan bayramına görüşürüz artık :salut: :cherry:

Yusuf cumartesi (yarın) ardeşendeyim kardeşim. Malum evli olunca özgürlük biraz kısıtlı oluyor. İdare ediceksiniz artık beni :) Yarın öğlenleyin ordayım kuvvetle muhtemel herhalde galiba..

abi bu arada motorun hayırlı olsun, istediğin gibi bi motor buldun galiba, gezi planları yaptığına göre :mrgreen:

sinavlarimda patlamazsam bi dahaki cumadan sonra gezmeye baslaya bilecem alperinde sinavi gecmis olur grubu toplariz insallah

(ben haric herkesin yeni motorlariyla :p )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar