Touring Tarzı 600 cc Motorsiklet arıyorum

O zaman cbf600 e yoğunlaş derim.Yada fazerlere. Fazlası zarar , azıda zarar ...

peki arkadaşım şimdi 17 yaşındasın seneye 18 olucaksın.
250 cc 600 cc ya da 1000 cc bi makineyi eğer eğitim alır, kendine hakim olur falan filan vırt zırt belki kullanırsın ben işin orasında değilim.
ama bu makinelere hakim olmak, frenja, viraj öğrenmek herşey değil. sen bunları 18 yaşında ve hatta belki 15 inde bile öğrenir tecrübe edinebilirsin ama eğer trafik tecrüben yoksa değil 98 hp bi makine 125 lik bi ybr bile ölümcül olabilir.

eğer belli bi kilometrenin üzerinde otomobil kullanmamışsan - ki yaşın itibariyle öyle olmasını ümid ederim- inan motosikletle trafikte alacağın risk çok yüksek. nerde ne zaman ne şekilde tehlike gelebilir bu okumakla öğrenilemez ancak ve ancak trafikte yaşarsın kimin nasıl hareket edebileceğini bunun seni nasıl etkileyeceğini ve hangi durumda ofansif hangi durumda defansif sürüş sergileyeceğini ancak trafikte var oldukça- otomobil ya da motosiklet- anlayabilirsin.

demem o ki sen daha bu noktada değilsen hakim olmayı başarsan da güçlü bi iki tekerle atma kendini trafik kabusuna. hatanı tolere edecek güçte bi makine bul derim.

Araba kullanmayı biliyorum. Çok iyi değilim tabii ama . Haklısınız bunlar tecbüre işi ama biryerden başlamak gerek :)

Son düzenleme:
Olur :) Hislerime tercüman oldun. GT istiyordum cbf'ye ısınamadım zaten , parça falan halledeceğiz bir şekilde artık . Sonra zamanı gelince büyütürüm :)

Teşekkürler

CBR 600'e Baktım güzel .Hyosung GT 650 R gerçekten çok güzel. Ninja'da öyle .

Pist motoru istemiyorum zaten ama gazı verdin mi sana o hissiyatı verecek türden olması önemli.

"gazı verdin mi sana o hissiyatı verecek" bunu söyledikten sonra kimse kusura bakmasın ama arkadaşa 600cclik makine önermek onu tehlikeye atmaktır.

bu konuda bir sürü topic var forumda, onların hepsini oku. emin ol 250cclik bir aletin senin için en uygunu olduğunu anlayacaksın. gt250R 30hpden fazla güç üreten bir alet ve ağırlığı 180kg kadar. 800kg arğırlıkta 70HPlik arabalar var. düşün bakalım 30HPlik 250cclik sport sana yetermi etmez mi?

bende toplamda 1200-1300km yapmış biriyim ve hala acemi olarak kabul ediyorum kendimi. 250cclik cruisera son zamanlarda hakimiyet sağladım ki bir sport model kadar atak değil. bende 600ccliklere bakıyorum ama en erken 1 yıl sonra geçerim o hacimde bir motora. sen de bu şekilde hareket edersen çok daha iyi olur.

en önemlisi de benzin sorunu yaşamazsın. 250cclik alet ile dolmuşa vereceğin paraya gidersin her yere. bu da aklında olsun.

250 liklere bakıyorum zaten. 650 lik gözümü korkutuyor biraz. 250 cc'lik alacağım alırsam

Muratcan özel mesjaını aldım. MSN ye ekledim seni, GT250R hakkında bilgi istemişsin. Sorularına yanıt verebilirim. Senin için zaten en doğru karar scooter'dan sonra GT250R dır.

250 liklere bakıyorum zaten. 650 lik gözümü korkutuyor biraz. 250 cc'lik alacağım alırsam

bence FZ6 fazer en uygunu

Scooter tecrübesi olan bir insana 4 silindir 98hp bir makine öneriyorsun. Bravo...

bu aletler scooter e benzemez ben ilk aldığımda dedim top mermisi gibi ağırlar :)

Murat Kardeşim :) Konunu yENİ gÖrDÜM aMA :D Zzr600 Kaçmaz bE

2007 Modelleri Hele Süper Bir Şekil :) Kawasaki zzr600 Bence En İyisi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar