TOSHIBA A300-1EC 2 yıl Türkiye garantili, Tertemiz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TOSHIBA A300-1EC

2 yıl Türkiye garantili.. Tertemiz.. Dost işi.. Ürün kaçak değil diye belirtmeme gerek yok sanırım. Söylendiğine göre Toshiba Avrupa da en çok Türkiye' de sattığı için bu modeli çıkarmış.

Arkadaşlar, hangi özelliğini anlatabilirim ki..
Mükemmel tasarımını mı, piyano tuşları gibi olan klavyesini mi, yüz tanıma teknolojisini mi, şimdiye kadar gördüğüm en iyi ses kalitesini mi..
Çok severek aldım, ancak yeni başladığım işimde laptop verilmesi ve bazı programlar yüzünden verilen laptopun kullanılması zorunlu olduğundan bir haftadan az kullanabildim. İki aya yakındır da da ne yazık ki çantasında öylece bekliyor.

Satmaya kıyamıyorum, en küçük bir çiziği yok, webcam in üzerindeki plastik muhafazası bile üzerinde. Programlarını yüklemedim, güncelleştirmeleri bile yapılmamış halde.. Virüs tanıma programı bile aktive edilmedi. Yüz tanıma için kayıt bile yapmadım henüz. Yani sizin anlayacağınız kullanabilmek nasip olmadı.

O kadar güzel ki..Evde bir köşede öylece bekleyip geçerliliğini de yitirmesine içim razı olmuyor. Orijinal Toshiba Çantası ve onun için aldığım Mouse ile birlikte vereceğim. Alan arkadaşın teşekkür edeceğine eminim.
Kutusunu, belgelerini, şarj cihazını, kullanım ve diğer kitapçıklarını, cd lerini sormayın bile.. Elbette ki onlar da yanında olacak

Özelliklerini belirtmek gerekirse:

Öne çıkanlar şunlar..

Yeni, güvenlik özelliğini ön plana çıkaran ''Yüz tanıma'' özellikli 1.3 megapixel web kamera
Harman Kardon stereo hoparlörler ile yüksek kalitede ve sıradışı ses sistemi
Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi, Harman Kardon stereo hoparlörler (2 Bass+2 Tweeter+Subwoofer)
Müzik dinlemeyi sevenler için itiraf etmeliyim,
Daha iyi bir ses kalitesi ve gücüne sahip laptop görmedim. Benim onu tercih etmemdeki en büyük sebep te bu oldu.

Bilgisayar kapalı bile olsa, kullanıcıya şarj imkanı sağlayan USB port yapısı (PDA, cep telefonu, MP3 player, Oyun konsolu şarj edilebilir)

Kulaklık soketi ile paylaşımlı S/PDIF (optik)

A300 serisinin kasası, özel Toshiba Fusion teknolojisi ile kaplanmış, yeni, göz alıcı ve yüksek dayanıklı bir tasarıma sahip.

Yeni ''Latch-less'' (açma mandalı-klips içermeyen) kasa dizaynı sayesinde ekran bölümü rahatlıkla açılabilmektedir.

Türkiye'ye özel üretim (A300 serisi üretilmeden önce Almanya'dan gelen Toshiba mühendisleri, Türkiye'deki network, telefon ve wireless ağlarını inceleyip test cihazlarıyla kontrol ederek, cihazların network sistemlerini Türkiye şartlarında en verimli iletişim sağlanabilecek şekilde ayarlayarak dizayn etmişlerdir)

Bu özellik, cihazların kasalarının üzerinde ''Türkiye için özel olarak üretilmiştir'' ibareli bir sticker ile belirtilmiştir.

İşlemci Intel Core 2 Duo T5750
İşlemci Hızı 2,0 GHz 2M L2Cache 667MHZ FSB
Bellek 2 GB
Sabit Disk 160 GB
Bluetooth Portu Var
Ekran Belleği Max 358 MB paylaşımlı
Ekran Boyutu 15,4"
Ekran Çözünürlüğü 1280 x 800
Ethernet 10/100
Garanti Süresi 2 Yıl
Hoparlör Harman Kardon
Bellek Tipi DDR2
Model SATELLITE A300-1EC
Modem Var
Ekran Özelliği TruBrite WXGA TFT
Grafik Tipi Intel GMA X3100
İşlemci Tipi Çift Çekirdek
Klavye/mouse Var
Optik Sürücüler DVD-RW
Fırewıre Bağlantı Var
Touchpad Mouse Var
Ses Kartı Var
Tv-out Çıkışı S-Video
Wireless Var
Kart Okuyucu 5 in 1
Dahili Kamera Var
Usb Bağlantı Adedi 4
Yazılım Vista Home Premium TR/EN

Piyasada bulabileceğinizin en uygun fiyatın bile 300 YTL daha aşağısından veriyorum. 1490 YTL. Satış fiyatı sanırım 999 USD+KDV. Ankara’ da olan bir arkadaşın söylediklerimin doğruluğunu teyit ederek almasını tercih ederim. Ben Teknosa dan almıştım.
542 676 73 26
506 399 50 19 telefon numaralarım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar