Toruing ile şehir içi sürüş

Motosikleti
Bajaj Pulsar Rs200
Selamlar motosiklet tutkunları :)
Şimdi ben RS200 kullanıcısıyım ve 4-5 ay sonra motoru değiştiricem. Her hafta sonu şehir içinde bir yerlere gidip geziyorum. Fırsat bulduğumda, bayramda seyranda, yani böyle 2-3 gün izinli olduğum her fırsatta ise şehir dışına yeni yerler keşfetmeye gitmek istiyorum. Hatta İzmir'den Tiflis'e gitmek istiyorum motosikletle ilk yurtdışı seyehatimde. Bunun için ise touring motosiklet almak istiyorum, Cf Moto 450mt mesela. Ancak bir yanımda SS (CF Moto 450sr) al diyo. Hem ss hem touring alamayacağım için birini seçmem gerekiyor. Çok kararsız kaldım gerçekten. Ben bu 450mt'yi alsam, şehir içinde trafikte nasıl olur sizce. Sonuçta yılda belki 3-4 defa şehir dışına gidebilicem, onun dışında her hafta sonu şehir içinde arkadaşlarla bir yerlere gidiyor olucam.

Touring motorlar hem şehir içi hem uzun yolda süper sport kategorisinden daha rahat kullanılır , otobana çıkıp top speed giderim , virajda kulağımı asfalta sürterim diyorsan SS daha çok zevk verir..

Bu motorları kendi face gruplarında araştırmanı tavsiye ederim. Sattığın rs200 gibi dertsiz tasasız değiller. Özellikle sr

Motosikleti
cbf 150
Çanta koymucaksan yanına 450srdan daha rahat edersin ama çanta koyarsan vay haline.

Ben shad çantaları ilk aldıgımda alışkanlık eve giderken aralara dalim dedim çantayı ietteye sürtmüştüm :)

450sr almalısın. Bir gün radyatörü patlar, sonraki gün başka bir yeri. Canın sıkılmaz, sürekli meşgale olur sana. Çok keyifli motor.
450 SR ile CF 450 MT aynı blok değil mi ?
MT de böyle patladı çatladı şikayetlerini duymadım , arkadaşda var dağ bayır dolanıyor 60.000 km ye geldi büyük bir sıkıntı yaşamadı 🤔

Motosikleti
D400
CF moto ile Tiflis'e varabileceğine inanıyorsan yorum yapasım gelmedi :D

Bütçe söylersen öneri yapalım daha iyi olur.

Motosikleti
Motorsuz
Şehrinde güvenebileceğin CF servisi varsa al yoksa uğraşma 450sr çok eğlenceli şehir içinde kullanımı falan elin ayağın oluyor bir yerden sonra kontrolleri çok basit bende rs200 den geçmiştim

Motosikleti
cbf 150
MT de böyle patladı çatladı şikayetlerini duymadım , arkadaşda var dağ bayır dolanıyor 60.000 km ye geldi büyük bir sıkıntı yaşamadı 🤔
aynı blok ama radyatör hortumları belli ki upgrade edilmiş. Ayrıca bu motorlar Amerikada satışda ve peynir ekmek gibi gidiyor.

Zannetmiyorum o piyasaya hırt bir motor çıkarıcaklarını. bizimde polis bir arkadaşda var 40 binlerde sorunsuz biniyor.

450sr tayfası profil olarak farklı devamlı limitte kullanıyorlar motoru. japonda dayanmaz onlara keza r25leri görüyüroz.

Motosikleti
Bajaj Pulsar Rs200
Bu motorları kendi face gruplarında araştırmanı tavsiye ederim. Sattığın rs200 gibi dertsiz tasasız değiller. Özellikle sr
Arastiricam. 450mt konusunda kronik sorun pek duymadım ben aslında. Sizin bildiğiniz bir sorunu var mıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çanta koymucaksan yanına 450srdan daha rahat edersin ama çanta koyarsan vay haline.

Ben shad çantaları ilk aldıgımda alışkanlık eve giderken aralara dalim dedim çantayı ietteye sürtmüştüm :)
Mecbur çanta koyucam. Motorun amacı bu bir nevi 😆

Aynı mı bilmiyorum. Ancak bende mt’de çok sorun yaşayan duymuyorum.

CF moto ile Tiflis'e varabileceğine inanıyorsan yorum yapasım gelmedi :D

Bütçe söylersen öneri yapalım daha iyi olur.
300-400 arası bütçem var.

Motosikleti
Bajaj Pulsar Rs200
Şehrinde güvenebileceğin CF servisi varsa al yoksa uğraşma 450sr çok eğlenceli şehir içinde kullanımı falan elin ayağın oluyor bir yerden sonra kontrolleri çok basit bende rs200 den geçmiştim
İzmir’de yaşıyorum ben. Bildigim, güvenebileceğim cf servisi hiç tanimiyorum.

aynı blok ama radyatör hortumları belli ki upgrade edilmiş. Ayrıca bu motorlar Amerikada satışda ve peynir ekmek gibi gidiyor.

Zannetmiyorum o piyasaya hırt bir motor çıkarıcaklarını. bizimde polis bir arkadaşda var 40 binlerde sorunsuz biniyor.

450sr tayfası profil olarak farklı devamlı limitte kullanıyorlar motoru. japonda dayanmaz onlara keza r25leri görüyüroz.
Sr’da en büyük sorun yağ soğutucu. Onun dışında ciddi bir problem yaşayan ben görmedim.

Arastiricam. 450mt konusunda kronik sorun pek duymadım ben aslında. Sizin bildiğiniz bir sorunu var mıdır
450 mt Sübaplardan zırıltı yapıyor fabrika üst kapakta ki hata'dan dolayı ücretsiz üst kapağı komple yeni ile değiştiriyor. sr da ise yağ boşaltma olayı devam ediyor. Daha dün face de birinin başına gelmişti.
450 mt bana göre çok daha sorunsuz ama sr a bulaşma derim

Motosikleti
Bajaj Pulsar Rs200
450 mt Sübaplardan zırıltı yapıyor fabrika üst kapakta ki hata'dan dolayı ücretsiz üst kapağı komple yeni ile değiştiriyor. sr da ise yağ boşaltma olayı devam ediyor. Daha dün face de birinin başına gelmişti.
450 mt bana göre çok daha sorunsuz ama sr a bulaşma derim
Açıkçası bende 450mt’ye daha yakınım. Üst kapak sorunu belirli üretimlerde olmuş. Sonradan düzeltildi deniyor.

Açıkçası bende 450mt’ye daha yakınım. Üst kapak sorunu belirli üretimlerde olmuş. Sonradan düzeltildi deniyor.
Sıfır mı düşünüyorsun ? Eğer niyetin sıfırsa ikinci ellerinin piyasası kötü olduğu için az kullanılmışı çok daha hesaplı rakamlardan alabilirsin. CF nin öyle bir durumu var. Alırken kazanabilirsin...

Motosikleti
Bajaj Pulsar Rs200
Sıfır mı düşünüyorsun ? Eğer niyetin sıfırsa ikinci ellerinin piyasası kötü olduğu için az kullanılmışı çok daha hesaplı rakamlardan alabilirsin. CF nin öyle bir durumu var. Alırken kazanabilirsin...
Taksitle satıldığı için sıfır almak daha cazip geliyor açıkçası.

Motosikleti
TVS Raider 125
CFMoto alacağım diyorsanız 2. el de düşünüyorsanız 650MT daha iyi olabilir.

Motosikleti
Dominar 250
İhtiyaçlarını bir sırala önce.

4-5 ay öncesini şimdiden planladığınıza göre daha yirmilerde bir arkadaşımızsınız. SS kullanmak istiyorsan SS al. Birinin yanlışı, senin doğrun olabilir. Bizim SS sürerken belimiz ağrıyor diye SS sürme ve deneyimleme zevkinden neden mahrum kalasın ki? SS alıp şehir içinde de takılabilirsin.

Önemli olan ihtiyaçlar;

-Çantalı sepetli motor mu istiyorsun yoksa dümdüz mü kullanacaksın?
-Bol aksiyonlu mu kullanacaksın ya da daha sakin mi?
-Motor yüksek mi olsun, alçak mı?
-Artçılı mı kullanacaksın(manit vs) yoksa tek mi süreceksin?

Bir sürü soru üretilir, kendin bunları hazırlarsan, cevabını da bulursun diye düşünüyorum.

He bir de, SS makineler, hadi küçük CC belki çok sıkıntı çıkartmaz ama hacim büyüdükçe psikopatlaşan makineler. O kadar para ayırıp, eğitime yatırım yapmamak olmaz. İmkanlar varsa önce eğitim bence.

Selamlar motosiklet tutkunları :)
Şimdi ben RS200 kullanıcısıyım ve 4-5 ay sonra motoru değiştiricem. Her hafta sonu şehir içinde bir yerlere gidip geziyorum. Fırsat bulduğumda, bayramda seyranda, yani böyle 2-3 gün izinli olduğum her fırsatta ise şehir dışına yeni yerler keşfetmeye gitmek istiyorum. Hatta İzmir'den Tiflis'e gitmek istiyorum motosikletle ilk yurtdışı seyehatimde. Bunun için ise touring motosiklet almak istiyorum, Cf Moto 450mt mesela. Ancak bir yanımda SS (CF Moto 450sr) al diyo. Hem ss hem touring alamayacağım için birini seçmem gerekiyor. Çok kararsız kaldım gerçekten. Ben bu 450mt'yi alsam, şehir içinde trafikte nasıl olur sizce. Sonuçta yılda belki 3-4 defa şehir dışına gidebilicem, onun dışında her hafta sonu şehir içinde arkadaşlarla bir yerlere gidiyor olucam.
Ben de senin tam tersin cruiser den 450mt düşünüyorum. Benim de kafamı kurcalayan şey yeni bayi fiyatları 436.000 çıkmış 450mt. Sonumuz hayrolsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar