Toroslarda 320 km kros keyfi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vallahi süper bir gezi olmuş dağ bayır kuzular sucuklae pideler :) o karlı yollar güzel yurdum insanları diyecek bişi bulamıyorum onlarca foto anlatmış herşeyi kutlarım sizi:cat:

Çok güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkür ederim bu çin malı motorlara pek sıcak bakmıyordum ama bu gezi resimlerinden sonra diğer motorlarla aralarında çok büyük farklar olmadığını anladım

neden hortlatırsınınız bilmem bekleyin cumartesi pazarı yenileri çıkar muhakkak

Çok güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkür ederim bu çin malı motorlara pek sıcak bakmıyordum ama bu gezi resimlerinden sonra diğer motorlarla aralarında çok büyük farklar olmadığını anladım
çin malı deyip geçmeyin fiyatına göre idare eder ben iki yıldır kullanıyorum bu güne kadar bana hiç problem çıkarmadı yeni başlayanlar için bence ideal makina hiç düşünmeden tavsiye ederim.

çin malı deyip geçmeyin fiyatına göre idare eder ben iki yıldır kullanıyorum bu güne kadar bana hiç problem çıkarmadı yeni başlayanlar için bence ideal makina hiç düşünmeden tavsiye ederim.

teşekkür ederim bunu öğrendiğim iyi oldu

Adana'lı motorcular bu işi iyi biliyor.. Tam keyif ve macera adamısınız!.. ::145::

Temiz hava, adrenalin,manzara, doğa ile uyumlu birliktelik..:cat:

Muhtemelen, bu gidişle kros veya enduroya yöneleceğim..

Paylaşım için ::thanks: Adana'lıları yürekten kutlarım.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar