Toroslarda 320 km kros keyfi

Gezi güzel olmuş. Fotoğraflar güzel gezilen yerlerde öyle. Açıkcası resimlere bakarken Ben orda olsam basardım,pati çeke çeke giderdim vb. artistik düşünceler oluştu :) Motorunuza sağlık. Kroscu değilim ama çocukluğumdan beri ilgi duyduğum bir motor aslen SS ciyim :) Devamını dilerim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
helal olsun size güzel gezmişiniz kimbilir nekadar keyif almışınızdır resimler çok güzeldi teiekkürler.

my.php

Bu yolu nasıl geçmişler, tebrik etmek lazım

Başlık hortlamış ama güzel hortlamış.
Ben de kaçırmışım iyi oldu.
Harika bir gezi olmuş tebrikler.

Yazıyı horlatan arkadaşlara çok teşekür ederim sanki o dağlar beni yeniden çağırıyor hissi uyandı içimde hele birazdaha kar yağsında o çetin şartlar yeniden oluşsun iyi oluyor.ilgilenen arkadaşlara tşk. ederim.

Slm

Arkadaşlar o kadar güzel bir gezi yapmışsınızki elinize emeğinize tekerinize sağlık.
Çektiğiniz resimler gerçekten çok kaliteli forumlarda örnek teşkil edecek kareler
dilerim hep böyle gönlünüzce eğlenir ve bizlerle paylaşırsınız teşekkürler
kalın sağlıcakla...

selam arkadaşlar güzel gezi olmuş fakat 2 kişi ile pek tadı olmaz be usta biz grup olarak gidiyoruz ustamız kadir usta bizle kısmet olurda gelirseniz daha farklı olur diye düşünüyorum paylaşım için teşekürler resimler manzara müthiş

selam arkadaşlar güzel gezi olmuş fakat 2 kişi ile pek tadı olmaz be usta biz grup olarak gidiyoruz ustamız kadir usta bizle kısmet olurda gelirseniz daha farklı olur diye düşünüyorum paylaşım için teşekürler resimler manzara müthiş
kardeş şimdi ayıp ettin sen bizi unutmuş olmalısın nasıl tanımazsın hani biz sizlerle kapuzbaşına ordanda hacer ormananlarına gitmemişmiydik bizler mukaddes ve yasin ayrıca kadir usta ve ekibini çok yakınen bilkiyoruz ayrıca senide birdahaki sefere yanımızda görmek isteriz. geziyi beğendiğine çok sevindim gerçi sen o dağları en az bizim kadar bilirsin.

Osmaniye İl Temsilcisi
Çok güzel bir gezi olmuş, fotoğraflara keyifle baktım, paylaşım için teşekkür ederim.

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
tekerinize sağlık tam gezi olmuş devamını bekliyoruz sevgiler:rendeer:

maaşallah ne kadar da yükseklere çıkmışsınız öyle ....manzara çok güzel..Güzel bi gezi olmuş tebrikler:cat:

Yaw bu memleketi bu yüzden seviyorum.
Gez gez, yer bitmiyor. Her fotoğraf, her yol yeni bir manzara... :cat:

diceğim tek şey war.bazı arkadaşların beğenmediği çin malları çıkmış bu dağlara... :bounce::bounce::bounce:

MERSİN den sevgilerle gezi cok güzel gecmiş herhalde eeee mersin toroslar yani gene bekleriz :)) bidahakine haber verin olmazmı
98336343yo4.jpg

MERSİN den sevgilerle gezi cok güzel gecmiş herhalde eeee mersin toroslar yani gene bekleriz :)) bidahakine haber verin olmazmı
98336343yo4.jpg

Kardeş MERSİN Toroslar deyil ADANA TOROSLAR ama kısmet olursa MERSİN toroslarıda birlikte gezeriz inşallah, ilgine teşekürler bol krosslu geziler dileğiyle saygılarımı sunarım.

Son düzenleme:
:pr: ......................................................:cat:

:pr:...............................:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar