Toroslarda 320 km kros keyfi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok teşekkürler.. harika bir paylaşım... :)
ben de o ufaklığa bayıldım.. ne şirin o öyle.. minnacık.. :mrgreen:

tebrik ederim çukurovada yapılan en güzel kırsal gezi olduğunu tesçil ederim.

gezi ortağı

arkadaşlar gezimiz muhteşemdi yol çok zorluydu ama inanın bunlarada değdi.
zaman dar yol uzun olması sebebi ile çok fazla çevreye bakamadık inşallah bidahaki sefere daha iyi bi gezi olacak. İnderesi, Yedigöz, Maden, Görbiyes Güzergahı düşünüyorum katılmak isteyenler şimdiden zincirlerini ve motorlarını hazırlasınlar :D

kros motosikleti olan arkadşlar bir araya gelip yeni bir geziye nedersiniz saygılar.

Son düzenleme:
oo abiler süpersiniz valla yakın bi yerde olsanız sizin gibilere hayır diyemezdim :mrgreen:

Gezi harika olmuş cros işte bu arkadaşlar makine adana konusunda sana katılıyorum ama hatay gurubu olarak bir kere olsun paylaşım yapamadık...zealsun dag taş dinlemiyor 4 mevsim birarada yaşanıyor daglarda saygılar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
-------------süper-----------------

Gezi harika olmuş cros işte bu arkadaşlar makine adana konusunda sana katılıyorum ama hatay gurubu olarak bir kere olsun paylaşım yapamadık...zealsun dag taş dinlemiyor 4 mevsim birarada yaşanıyor daglarda saygılar
Merih kardşeş zealsun konusunda sana katılıyorum çinli deyip geçmeyin ama arazideki performansını gelin görün marka, emsallerine çok yakın performans sergiliyor yorum için tşk Merih inşallah birgün birlikte bir gezi kısmet olur hoşçakal.

Manzara etkileyici süper gezi süper kadro sağlam neden az kişiyle gidiyorsunuz daha kalabalık olsanız daha zevkli bir gezi olmazmı.

Son düzenleme:
hocam süper bi gezi yapmışsınız yüreğinize ,tekerinize sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar