Toroslarda 320 km kros keyfi

Toroslarda 320 km kros keyfi
Yaklaşık 1 aydır hayalini kurduğum gezimiz nihayet gerçekleşti. öncelikle yolumuza çıkabilecek kar ve buz engelini düşünerek birer patinaj zinciri hazırladık. Yola çıkmadan motorların son kontrolünüde yapıp benim evimden yasin arkadaşımla birlikte 10/03/2007 cumartesi güni saat15:00 da hareket ettik gezi iki etaptan oluşacaktı, zaman yetmediği, veya bir engelle karşılaştığımızda ikinci etaba çıkmayacaktık.Benim küçük bir kaza haricinde bir problem yaşanmadı, yakıt ikmalimizi yapıp yola koyulduk gezimiz güzergahı şöyle, KOZANA varmadan 5 km beriden sola,MANSURLU yolundan AKDAM köyü içinden daha sonra HENİS köyü oradanda arkadaşın dayısının olduğu GÖKGÖZ köyünün ÇÜRÜKDERE mahallesine vardık o gün geceyi ÇÜRÜKDERE de geçirdik ve arkadaşın dayısı Abdurahman KORKMAZ abiden gideceğimiz bölge hakkında biraz bilgi aldık ertesi sabah saat 6:00 da yataklarımızdan kalkıp kahvaltımızıda yapıp saat 7:00 gibi hareket ettik oradan ANDIRAP köyüne daha sonra ALADAĞ ilçe sınırlarına dahil olan KARAHAN ve KIŞLAK köylerinide geçip Aladağ çıkışındaki orman deposunun oraya çıktık durmalar dahil yaklaşık Gökgöz köyünden ALADAĞ orman deposu 4 saatimizi aldı bu dağ geçişimizde yer yer erimiş kar gördük ve birde domuz sürüsüyle kaşılaştık.daha sonra ver elini
acıman ALADAĞLAR bozuk yollar karlı, buzlu,heyelan olmuş yerler hiç biri bizi durduramadı hadi sizde bu gezinin tadını çıkartın.

Gezinin toprak etabın başladığı yer

YASİN ve atı

AKDAM köyü içinden gideceğimiz istikameti gösteren tabela

Çatalkaya denilen geçit

Biraz heyecan olsun istedik:)

Nasıl açıktığım belli deyilmi temiz havada:)

meşhur acı su her yıl temuz ve agustos aylarında bu sudan içmek için binlerce kişi buraya geliyor

Son düzenleme:
Manzara çok güzel. Adana'da muhteşem yerler var. İnşallah hep beraber gezeriz.

Görüşmek üzere.

Motosikletin ve özellikle off road makinelerin en güzel yanı ...Özgürce sür sürebildiğin yöne.git gidebildiğin yere...Yakala tüm güzellikleri...
Paylaşım için çok teşekkürler arkadaşlar...

tebrikler iyi gezi koparmışsınız. İnşallah lastikler zincir takıldıktan sonra toprak da giderken sorun çıkarmamıştır...
Saygılar...

evet arkadaşlar gördüğümüz daglar türk farsakistan dagları

dag bayır dememiş gitmişsin . gerçekten güzel gezi olmuş.enduro dedikleri bu olsa gerek:cherry: elinize saglık paylaşım için çok çok tşk. bu arada kaç km yaptımız?

Eliniz dert görmesin,söylenebilecek tek bir şey var.Bu memleket kadar güzel ,4 mevsim motosiklete binilebilecek gezilip görülebilecek başka bir yer varmıdır sizce? canım TÜRKİYEM

Ne güzelbir gezi olmuş bu yerler bu güzellikler benim vatanım benim memleketim inanılmaz görüntüler ZİRVESİ KAR ,ETEĞİ BAHAR,OVASI RÜZGAR Olan. biryerdir Toroslar usta şair Ahmed ARİF Deyimiyle BEŞİKLER VERMİŞİM NUHA SALINCAKLAR HAMAKLAR HAVVA ANAM DÜNKÜ ÇOCUK SAYILIR ANADOLUYUM BEN TANIYORMUSUN .Dostum çok sağoll paylaştığın için.Birde yüreğin ANADOLU GİBİ SICAK VE KARDEŞ OLSUN Selamlar

sizleri tebrik ederim çok güzel bi gezi olmuş.paylaşım için teşekkürler.manzara harika umarım gezilerinizin devamı gelir.:cat:

tebrikler. fakat bir soru: neden daha kalabalık organizasyonlar için çabalamıyoruz.

çok güzel bir gezi elinize sağlık.Fotografları az yorumlamışsınız biraz daha yorum isteriz :)):mrgreen:

bu körpecik tahminen birkaç saat önce dünyayla tanışmış bir kıl keçi yavrusu ne kadar sevimli görünüyor deyilmi ama o bir orman canavarı olcak.

Bu arada bu yavrunun sahibi yokmuydu?Dağda kendi halinemi gördünüz:silent: kurda kuşa yem olur yavrucak:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar