Toprak razgatlıoğlu yetenek sizsiniz den 3 evet

yarışlarada katılması ayrı bişey zaten o yüzden bence tüm motorcu arkadaşlarında destek olması lazım bence ve 16 yaşında olupda böyle hareketler yapması çok iyi önü açık olsun inşallah 1. de olur o kadar yani belki biradam değişir tüm motorcular için bir adım atılır bellimi olur o yüzden türkiye için bu yola gönül vermiş arkadaşlarımızı desteklememiz gerekir

acunun programları başarınızı kanıtlayabileceğiniz bir yer değil maalesef :(

açıkçası dışarıda yapacak diyince rampalardan falan atlıyacak diye düşünüyordum. 1-2 hareket dışında pek farklı bişey yapmadı.. . bide erkek yerine bi bayanı öpeydi iyiydi :D

Arkadaşlar,
Hemşerime haksızlık yapıyorsunuz. Cocuğun Türkiyeye tanıtılması gerekiyor. Türkiye Şampiyonu ve önümüzdeki yıl Avrupa pistlerinde boy gösterecek olması mükemmel değilmi. Diğer hemşerim Dünya şampiyonu ama Türkiye de bu yıl adından bahsetmeye başladılar. O da lütfen yani.. İki hemşerimide gönülden kutluyor ve sonuna kadar destekliyorum.
Allah hepimizin tekerini düz bastırsın. Kaskımız yer görmesin...

şimdi izleyici kitlesi belli olan bir programa çıkıp gösteri yapsan ne olacak yapmasan ne olacak..kenan sofuoğlu reklamlar yaparak mı bulunduğu yere geldi? biraz sert bir uslüp olucak ama yav arkadaş hayatı saçma sapan dizileri ve yarışmaları izleyip psikolojisini etkileyecek şekilde kendini kaptıran gerizekalı bir millete kendini göstersen ne olur göstermesen ne olur? toprak'ı tanıması gereken ve destek vermesi kesim zaten tanıyor ve tanımayanlar da zamanla mutlaka tanıyacaktır ama bunu saçma sapan programlara çıkarak değil yarışarak yapmalı..

E_N

Bir tilki kadar sinsi, bir öküz kadar güçlü
Bir tavşan kadar hızlı, bir ayı kadar cesur

şimdi izleyici kitlesi belli olan bir programa çıkıp gösteri yapsan ne olacak yapmasan ne olacak..kenan sofuoğlu reklamlar yaparak mı bulunduğu yere geldi? biraz sert bir uslüp olucak ama yav arkadaş hayatı saçma sapan dizileri ve yarışmaları izleyip psikolojisini etkileyecek şekilde kendini kaptıran gerizekalı bir millete kendini göstersen ne olur göstermesen ne olur? toprak'ı tanıması gereken ve destek vermesi kesim zaten tanıyor ve tanımayanlar da zamanla mutlaka tanıyacaktır ama bunu saçma sapan programlara çıkarak değil yarışarak yapmalı..

Arkadaşım Tanıması gerekenler Tanısaydı. Bu gün Kenan'ın sponsorlarından biri Türk olurdu. Nerde O tanıyanlar. Tamam haklısın Kadın programları ve yarışmaları seyredenler hatta ve hatta birde discovery kanal seyrediyorum diyenlerden bir şey beklemiyorm. Belki de o nu fırsat bilip belki birkaç tane iş adamının dikkatini çeker.
Allah tekerine zeval vermesin. kaskın yer görmesin sağlıcakla kal...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar