Benim asil merak ettigim sey;
Toprak'in orada ne isi var?
Kenan neden topragi hedefledigi Motogp arenasindan alip sbk platformuna götürdü.
Asil sorun bence bu!
Ben Toprak'ın çaylaklar kupası yarışlarının çoğunu takip eden biri olarak şunu diyebilirim: Boyunun verdiği aerodinamik dezavantaj yüzünden düzlüklerde çok zaman kaybediyor. MotoGP için takip edilebilecek geleneksel yol moto3-->>moto2-->>MotoGP şeklinde. Yani bir sonraki adım moto3 olmalı, ama oraya giderse çaylaklar kupasında yaşadığı dezavantajı aynen oraya da taşımış olacak, aman aman farklı motosikletler değiller. O yüzden doğrudan Moto2'ye gitmesi daha mantıklı, bu sefer de iyi takımların Toprak'ı alıp almayacağı veya alırsa çok para getiriyor olma zorunluluğu gibi engeller var. Belki İspanyol Moto2 Şampiyonası'na gidebileceği gibi bir şeyler duydum, sanırım orada bir başarı elde edip Moto2'ye geçmeye çalışacaklar, bilemiyorum. Bence Fransa'daki Stok 600 yarışına girmesi iyi oldu kendini gösterebilmesi açısından. Sonuçta illa orada 1 sezon devam edecek diye bi kaide yok, gerçi seçeneklerinin arasına eklemiş olabilirler...
Son düzenleme: