Toprak Razgatlıoğlu Şampiyonluğa Bir Adım Daha Yaklaştı

Milli sporcumuz Toprak Razgatlıoğlu, sezonun 5. Ayağı Portekiz yarışını kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

FIM Avrupa Superstock 600 Şampiyonası’nda bu sezon müthiş birinciliklere imza atan Toprak Razgatlıoğlu, Portekiz yarışını kazanarak 5’te 5 yaptı. İspanya, Hollanda, İtalya’nın ardından Portekiz’de de geleneği bozmayarak birincilik kürsüsüne çıkan genç yeteneğimiz Toprak Razgatlıoğlu, Avrupa Şampiyonluğuna bir adım daha yaklaştı. Kawasaki Pucetti Yarış takımının genç pilotu, genel klasmanda 64 puan fark ile 125 puanla liderliğini sürdürdü.

Yarıştan sonra açıklama yapan Toprak Razgatlıoğlu, "Bugün çok zor bir yarış olacağını biliyordum. Hava da çok sıcaktı. Ama mücadeleyi hiç bırakmadım. Rakiplerimde iyi mücadele etti ama ben şampiyon olmak istiyorum" dedi.

STK600 Puan Durumu

1 Toprak Razgatlıoğlu TUR Kawasaki 125
2. Caricasulo ITA Honda 61
3 Rinaldi ITA Kawasaki 60
4. Tucci ITA Kawasaki 49
5. Tuuli FIN Yamaha 47

Kaynak: Türkiye Motosiklet Federasyonu

Ekli dosyalar

• toprak-bestebes.jpg
    toprak-bestebes.jpg
    82.1 KB · Görüntüleme: 32,388
Bir sonraki yarışta 5.'lik diğer pilotların ne yaptığından bağımsız şampiyon yapıyor Toprak'ı. Ben gerçi o yarışı da kazanarak şampiyon olacağını düşünüyorum.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Helal olsun Toprak'a. :cat:

şampiyonluğu garantiledin artık sene ye kadar İngilizce konuşmayı öğren artık toprak :queen:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu pist bizim yarışçılara pek iyi gelmedi. Toprak'ın en zor yarışlarından biriydi çünkü pistteki yol tutuşu çok kötüydü.

Benim düşünceme göre Toprak tüm yarışlarda birincilik için yarışacak. İnşallah sezonu tüm yarışlarda birinci olarak bitirir ve rekor kırar :)

Allah bu kardeşimize kaza bela vermesin diyeyim. Yahu arkadaşlar bu coçuk ne biçim biniyo motora? :silent: kendisini tebrik eder başarılarının devamını dilerim. :cat: ağzım bir karış açık kaldı. :cyclopsan yarış motorunu süper moto gibi içeri aldı ben eyvah dışa kayacak derken içeride tuttu. nasıl yetenek yav. :) :thumleft:::alkiis::

kendisini tanıyorum aslen Ankaralı ama Alanyada yaşıyor. babasını lakabı tek teker arif motor şovmeni. toprak benim bildiğim kadarıyla 5 yaşından beridir motosiklet sürüyor. babasıda keniside çok sıcak kanlı mütevazi insanlar. motordan dolayı bir hata yaşamadığı sürece ben toprağa rakip çıkacak birisini görmüyorum. çünkü o çekirdekten yetişti alanya trafiğinde büyüdü çocuk:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar