Toprak Razgatlıoğlu İmza Vektör

Motosikleti
CF MOTO 250SR
Dostlar selamlar motosikletime beyaz folyo olarak kestirip yapıştırmak için Toprak Razgatlıoğlu'nun imzasının vektörel halini çıkardım. Benzer bir şey düşünen olursa yararlanabilir diye paylaşmak istedim buyurun;

km2a88t.jpg

toprak-razgatlioglu-imza.pdf - 29 KB

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Elinize sağlık. Ben de TR54 yazısını vektörel olarak çalışacağım. Bitirdiğimde buraya yüklerim. VR46, MM93 gibi kaska veya motosiklete uygulamak için sticker olarak bir türlü bulamadım. İş başa düştü.

Motosikleti
D400
Emeğe saygı teşekkürler ama cidden imzası çok kötüymüş (benim imzam daha da kötü 36 yıldır aynı imzayı tuttamıyorum :D )

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Toprağın imzasını motoruma neden yapıştırayım ki ?

Hem çocuğun imszasını teşhir etmeniz sakıncalı değil mi ?
dolandırıcılığın milyon yolu olan memlekette çocuğun başını derde sokacaksınız.... Adına kredi çeker şirket bile kurarlar :ROFLMAO:

Motosikleti
D400
Toprağın imzasını motoruma neden yapıştırayım ki ?

Hem çocuğun imszasını teşhir etmeniz sakıncalı değil mi ?
dolandırıcılığın milyon yolu olan memlekette çocuğun başını derde sokacaksınız.... Adına kredi çeker şirket bile kurarlar :ROFLMAO:

abi abartma sende, bu imza zaten resmi evrak imzası değildir :D

Motosikleti
Triumph Trident 660
İmza fanlığına hiçbir zaman anlam veremedim.
Birisinin bir kitabı,tişörtü öteberiyi imzalaması ne anlam ifade ediyor

Ben onun imzasını yapıştıracağıma o benim imzamı yapıştırsın.
Şimdi şunu diyeceksiniz. O Türkiye şampiyonu sen ne yapıyorsun.
Ben de milyonlarla beraber bu ülkede yaşıyorum, nefes alıyorum ve aynı trafikte sürüyorum.

O pistte eğitimli sürücülerle sürerken bizler trafikte öküzler ile sürüyoruz. Esas madalyayı bizim almamız lazım.

bence iki imza çok az olmuş. inşallah sol tarafa da aynı şekilde iki imza koymuşsunuzdur. yine de bakınca toprak razgatlıoğlu imzası koyulacak en az 1-2 yer daha görüyorum o motorda ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar