Toprak diye bir cevher

Başarılar diliyoruz. Umarım 2-3 yıl içinde keşfedilir. Kimbilir kendini geliştirip Avrupa'da birkaç yarışta kendini gösterirse, belki MotoGP 125cc'de görürüz. Herşey hayallerle başlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
toprak çok meşgul facebooktan bana cvp bile vermiyor arkadaş listemde olduğu halde..:p

maşallahı var...Allah nazardan korusun kaza bela vermesin yeğenime...her zaman destekcisiyiz gurur duyuyorum yeğenimle...Babasıda dünya tatlısı Arif Abidmir...şanslı evlad...şanslı baba...

aranızda bu çocuğu tanıyan varsa söleyinde caddelerde ehliyetsiz kasksız altındaki ufacık cross motosikleti ile arkasına kaynattırdığı demire ayağını basıp motosikletin önünü kaldırıp ters yoldan gitmesin yoksa bu kadar yetenekli iken biri altına alıp kolunu bacığını kırıcak yazık olucak

haydi bakalım hayırlısı .şanslı çocuk böyle imkanları varken ister istemez başarılı olunur...

aranızda bu çocuğu tanıyan varsa söleyinde caddelerde ehliyetsiz kasksız altındaki ufacık cross motosikleti ile arkasına kaynattırdığı demire ayağını basıp motosikletin önünü kaldırıp ters yoldan gitmesin yoksa bu kadar yetenekli iken biri altına alıp kolunu bacığını kırıcak yazık olucak

:silent::silent::silent::silent::silent::silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı

toprak akıllı çocuktur başta arif abi izin vermez..:cat:

Kenan SOFUOĞLU bu çocuğu bi sokak gösterisinde ağzı açık izlemişti ve (bu çocuktan daha önce haberim bile yoktu) demişti. o günden sonra haberi olmuştu o çocuktan. umarım elinden tutmuştur.. bu çocuğun babası tek teker Arif'i hiç sevmiyorum. gösterilerinin %60-70'i kasksız... kötü örnek oluyor... bi kere fena düşmüştü.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:05 ----------

Kenan SOFUOĞLU bu çocuğu bi sokak gösterisinde ağzı açık izlemişti ve

yukardaki açılmazsa aşşağıdaki adresi deneyin

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1208552167983

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
belki dediğinde haklısındır,ama alanyaya enaz 10 defa arifin yanına geldim,hergeldiğimde yanında konakladım toprağıda gördüm orda hiç bana anlattıkların denk gelmedi,tabiki yanlış dediklerin olmaması gereken figürler,ama hangimiz oyaşta yapmadıkki ogibi hareketleri,bulunduğu yaşı atlatsın tahmin ediyorum yapmaz oda aynı hareketleri,biz sadace burdan destek verelim köstek olmayalım,kendiside okuyo bu yazıları sanırım dikkate alır dediklerini,aynı şeyleri yapmaz tekrar.

belki dediğinde haklısındır,ama alanyaya enaz 10 defa arifin yanına geldim,hergeldiğimde yanında konakladım toprağıda gördüm orda hiç bana anlattıkların denk gelmedi,tabiki yanlış dediklerin olmaması gereken figürler,ama hangimiz oyaşta yapmadıkki ogibi hareketleri,bulunduğu yaşı atlatsın tahmin ediyorum yapmaz oda aynı hareketleri,biz sadace burdan destek verelim köstek olmayalım,kendiside okuyo bu yazıları sanırım dikkate alır dediklerini,aynı şeyleri yapmaz tekrar.

tabiki ümmet abi bende onun için diyorum ki çocuk çok yetenekli zaten yeteneğinide tescilledi allah korusun bi kaza yapar bi aksilik olur motosiklet sürerken akrobatik hareket yaparken denerken illaki düşülür ama caddede çok tehlikeli

Motosikleti
Forza250-cygnusL

İşallah sorunsuz kazasız atlatır o yaşı.... :cat::cat::cat:
Pistte veya boş alanda yaptıkları için tam destek...Ama sokaklarda ve yollarda non destek........... :cat::cat::cat:

Hiç kimsenin hiç kimseyi tehlikeye atmaya hakkı yok .... Kazasız belasız.. :cat::cat:

benımde babam motorcu olsa her daim kapıda motor olsa elbette motorcu olmak kacınılmaz olurdu..

10 yasında R1 le tek tekere kalkmak :mrgreen:Ben düz yolda kullanırken elim ayağım titriyor:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar