basarılı bır plot :cat:
aranızda bu çocuğu tanıyan varsa söleyinde caddelerde ehliyetsiz kasksız altındaki ufacık cross motosikleti ile arkasına kaynattırdığı demire ayağını basıp motosikletin önünü kaldırıp ters yoldan gitmesin yoksa bu kadar yetenekli iken biri altına alıp kolunu bacığını kırıcak yazık olucak
aranızda bu çocuğu tanıyan varsa söleyinde caddelerde ehliyetsiz kasksız altındaki ufacık cross motosikleti ile arkasına kaynattırdığı demire ayağını basıp motosikletin önünü kaldırıp ters yoldan gitmesin yoksa bu kadar yetenekli iken biri altına alıp kolunu bacığını kırıcak yazık olucak
Kenan SOFUOĞLU bu çocuğu bi sokak gösterisinde ağzı açık izlemişti ve
toprak akıllı çocuktur başta arif abi izin vermez..:cat:
belki dediğinde haklısındır,ama alanyaya enaz 10 defa arifin yanına geldim,hergeldiğimde yanında konakladım toprağıda gördüm orda hiç bana anlattıkların denk gelmedi,tabiki yanlış dediklerin olmaması gereken figürler,ama hangimiz oyaşta yapmadıkki ogibi hareketleri,bulunduğu yaşı atlatsın tahmin ediyorum yapmaz oda aynı hareketleri,biz sadace burdan destek verelim köstek olmayalım,kendiside okuyo bu yazıları sanırım dikkate alır dediklerini,aynı şeyleri yapmaz tekrar.aranızda bu çocuğu tanıyan varsa söleyinde caddelerde ehliyetsiz kasksız altındaki ufacık cross motosikleti ile arkasına kaynattırdığı demire ayağını basıp motosikletin önünü kaldırıp ters yoldan gitmesin yoksa bu kadar yetenekli iken biri altına alıp kolunu bacığını kırıcak yazık olucak
belki dediğinde haklısındır,ama alanyaya enaz 10 defa arifin yanına geldim,hergeldiğimde yanında konakladım toprağıda gördüm orda hiç bana anlattıkların denk gelmedi,tabiki yanlış dediklerin olmaması gereken figürler,ama hangimiz oyaşta yapmadıkki ogibi hareketleri,bulunduğu yaşı atlatsın tahmin ediyorum yapmaz oda aynı hareketleri,biz sadace burdan destek verelim köstek olmayalım,kendiside okuyo bu yazıları sanırım dikkate alır dediklerini,aynı şeyleri yapmaz tekrar.
belki dediğinde haklısındır,ama alanyaya enaz 10 defa arifin yanına geldim,hergeldiğimde yanında konakladım toprağıda gördüm orda hiç bana anlattıkların denk gelmedi,tabiki yanlış dediklerin olmaması gereken figürler,ama hangimiz oyaşta yapmadıkki ogibi hareketleri,bulunduğu yaşı atlatsın tahmin ediyorum yapmaz oda aynı hareketleri,biz sadace burdan destek verelim köstek olmayalım,kendiside okuyo bu yazıları sanırım dikkate alır dediklerini,aynı şeyleri yapmaz tekrar.