Toprak diye bir cevher

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
adı toprak razgatlıoğlu,kimmi? tekteker arifin gelecekteki şampiyon oğlu,şimdiden abilerini sollamaya başladı,geçtiğimiz pazar 600 cc de birinci oldu,henüz 13 yaşında gerisini siz düşünün,onu izlerken keyif aldık,babası ARİF RAZGATLIOĞLUNADA çok teşekkürler bizlere böle bir küçük şampiyon izlettiği için

yarışta tekteker arifin oğlu toprakta vardı 13 yaşında ve 1.geldi tebrikler toprağa,yarıştan sonra teker yakıyo toprak

ve toprak omuzlarda afferin toprak kardeşim

ve ödül serenomisinde haklı bir tablo ailece basına poz verdiler tekteker ailesi

[/QUOTE]

Gurur duydum böyle birisi yurtdışında olsa çok farklı yerlerde olurdu eminim .inş.desteği bulur...

hadihayırlısı olsun.....
inşallah daha iyi yerlerde görürüz kendisini...

moto gp dünyaşampiyonu...bir türk ..harika olurdu valla...

valla helal olsun kardeşime ALLAH nazardan kazadan beladan uzak tutsun onu :rendeer:
ümmet abi paylaşımın için teşekkürler haberimiz oldu sağolasın

bende yarış pistindeydim o gün hatta toprağın bir kaç videosunu cekmiştim gercekten başarılı bi çocuk

TOPRAK RAZGATLIOĞLU,
bu çocuğa dikkat edin, allah kaza bela vermezse geleceğin şampıyonu.
SÜLEYMAN MEMNUN kedi olalı fare tuttu. tek teker Arifi arayıp oğlu Toprakı pınarbaşı izmir pistine davet ederek bu çocuğun yetiştirilmesi için start verdi.
başkan Süleyman sağol.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:41 ----------

10231127889294683127867.jpg
[/URL][/IMG]

Ne yalan söyliyim bende çok etkilendim, kenan sofuoğlunun veliahtı olarak görüyorum ve türk bayrağını daha da ileriye götürüp ülkemizi en iyi şekilde temsil edecekdir...

Helal olsun, henüz 13 yaşında 600cc'de 1. gelmek büyük başarı gerçekten de.
Bir Kenan daha yetişiyor sanki emin adımlarla. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir soru ,yarışlarda ehliyet şartı ve yaş sınırı yokmu ?

bir soru ,yarışlarda ehliyet şartı ve yaş sınırı yokmu ?

Dünya şampiyonları böyle yetişiyor işte. Kenan arkasında gidecek daha çok şampiyonumuz olacak inşallah.

Yarışlar için ehliyet gerekmiyor, yaş sınırı var mı bilmiyorum ama kural hatası yapılmadığına göre yok.

lisans olması ve velinin izni olması gerekiyor ehliyet trafiğe kapalı alan olduğundan dolayı gereklilik arz etmiyor!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyide çoğu yarışçı zaten yarışmamıştı... 3 kişi arka arkaya düşünce yarışta 3-4 motor kaldı....

Ama iyi kullanıyor motoru bu bir gerçek... Boyunu kilosunu avantaja çeviriyor... İşallah elinden tutulur daha iyi yerlere gelir..... :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dünya şampiyonları böyle yetişiyor işte. Kenan arkasında gidecek daha çok şampiyonumuz olacak inşallah.

Yarışlar için ehliyet gerekmiyor, yaş sınırı var mı bilmiyorum ama kural hatası yapılmadığına göre yok.

Tebrikler o zaman ...

13 yaşında bırak şampiyonluk 600 cc kullanıp o yarışlara girmek bile büyük iş

Toprak 10 yaşındayken bile Dev gibi R1 ile tekere kalkıyordu (inanılması güç) ama gerçek babasının oğlu işte gelecekte kendisinden daha çok şampiyonluklar bekliyorum Allahın izniyle.
Toprak çok yetenekli bir çocuk her türlü Motosiklet ile showlar yapabiliyor ve izleyenleri hayrete düşürüyor.

Yarışlar için ehliyet gerekli değil babasının imzası ile yarışabiliyor 19 Ekim 2009 da 14 yaşına girdi doğum gününü beraber kutlamıştık :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar