topluca ceza yedik

evet daha 30 dakika önce kokareççiden çıktık ve çarşı içine girdik toplam 10 motr.ben hariç diğerlerinde kask flan yoktu.bizmkiler coşmuşlar biri tektekergider birisi lastik yakarken tarfik polisi geldi ve kaçtık.motru eve koymayı başardım ve diğer arkdşalrda başka yerelere sakladılar.neyse yayan gezmeye başladık.bi baktık arkamızdan siren çalarak geliyor polisler.bizi karakola götürdüler.bana aynasızlıktan ceza kesti.diğerlerine kask+egzos çevreye rahatsızlık derken .300 tl yi buldu bugün o ekip zengin oldu anlıycanız arkdaşlar:D

polis grup fantazisini gerçekleştirmiş demek ki...renkli bir polis memuru arkadaş...:p

Motosikleti
BWS 100
çok güzel hocam...devam devam.....
motorculuğu çok güzel reklam yapmışsınız teşekkürler.................
:farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao::farao:

plakaları almış ve bi tek kask bende olduğu için bana aynasızlıktan yazdı

Cezayi kesen polis zengin olmus , dusunceye bak hele sen

Bide bu basiniza gelenleri yazabiliyorsun buraya

hey masallah civimi cikiyor ne ???

Yaptıklarınız zaten doğru değl o ayrı mesele ama..Hem iş becerip hemde yaylım yaylım yayılmışsınız caddelere, sokaklara...
Karakolun önünden de geçeydiniz bari..

Bu arada plakaya ceza kesildiğinde iş bitmiştir zaten isterseniz tatilde havuzbaşında güneşleniyor olun polis sizi gördüğünde ve tanıdığında makbuzu uzatır..

Amma velakin motosiklet camiasına bir yara daha verilmiş bu gece :pr:

Son düzenleme:
geçmiş olsun hocam bu cezadan daha doğrusu cezalardan birşey çıkarabildiysen ne mutlu sana.

yazıklar olsun diyorum bide utanmadan anlatıyosun..............

ne demişler özrü kabahatinden büyük...

lafa baka ceza yazan polis zengin olmuşmuş....

koskoca polis teşkilatının sizin gibi 3 5 çapulcunun parasınamı ihtiyacı var....

yazıklar olsun diyorum bide utanmadan anlatıyosun..............

ne demişler özrü kabahatinden büyük...

lafa baka ceza yazan polis zengin olmuşmuş....

koskoca polis teşkilatının sizin gibi 3 5 çapulcunun parasınamı ihtiyacı var....

kardeş o anlamda demedim.cebine indircek hali yok heralde.çapulcu derken biraz daha dikkatli konuşursan sevinirim.yanlış anlamıyalım

.300 tl yi buldu bugün o ekip zengin oldu anlıycanız arkdaşlar:D

sen bunu yazarken bişi olmuyoda ben byle diyincemi bişi oluyo......

sen bunu ne anlamda söyledin...

Hem geçmiş olsun, hem oh olsun. Ne diyeyim işte arkadaşlar, yapmayın. Yapacaksanız bu tür şeyleri gidin, ne bileyim işte toprak futbol sahaları falan olur, gidin oralarda yapın. Ama yok olmaz, o zaman kimi rahatsız edeceksiniz, kime hava attığınızı sanacaksınız???

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:13 PM ----------

polis grup fantazisini gerçekleştirmiş demek ki...renkli bir polis memuru arkadaş...:p

Çok ilgi çekmiş grup olayı :mrgreen:

Konuyu Toplam 18 Üye okuyor. (14 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
Levsy, coq, fehmiilker, osbourne, trhakan, QuerysmaS, tt Adnan, frustrated, Memotor, Shrieker, R_E_B_E_L, bur-k@, s3ns4t10n, seannnnn

valla maksat hava değil burası 20 bin nüfusu biyer:D akileos arkdaşın dediğine gelince yani .bugün o ekibin hazineye katkısı oldu dmek istedim ama analtış tarzımn yanlış olmasında yanlış anlaşıldım sanırım.buradaki polislerinde yüzde 90 ının tanırım hepsi iyi admlar bi kaç kişi dışında.konuşma uslubünü düzelt arkdaş hemen ön yargıyla gitme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar