TOPLU MOTOR GEZİLERİ İÇİN NE YAPILMALI? Lütfen yardım

bakıyomda muhabbet koyu arkadaşlar :mrgreen: ben cevabımı aldım büyük kısmıyla. teşekkürler motosiklet.net

DeNNiS' Alıntı:
ilk önce, konyanın şehirlerrası yo üzerinde var ama arkdaş şehiriçinden bahsediyo, konyadan dıaşrı çıkan bi yolda geziceklerse veyakonyaya girerek egzicekelrse vs. herhangi bi şekilde bu yolu kullanıcaklarsa lafım yok =) oalilbr tabii konyanın etrafında turlayalım bo şarazide derler olur olur :queen:

ehliyetsiz kullanana değil ehliyetsiz kullanırken yakalanana ceza yazılamsı apayrı bidurum gerçekten çok alakasız görünüyolar, burdan hem tdk ya hem rfik kruuluşlarına hem site sakinelrinevedetüm türkiyeyeözür dilerim:queen:

dostum özü anlayamamışsın <<ehliyetsiz gezersin evet kimse de çevirmez belki ama başına bir hal gelir de yakalanırsan ödeyeceğin cezaya değmez>> demek istedim sadece seni eleştirmek değildi amacım,yazımı iyi oku :)

benim B ehliyetim var en kısa zamanda da A2 alcam. ama arkadaşları ikna edemiyoorum walla ne yapmam lazım...?

motorinn' Alıntı:
dostum özü anlayamamışsın <<ehliyetsiz gezersin evet kimse de çevirmez belki ama başına bir hal gelir de yakalanırsan ödeyeceğin cezaya değmez>> demek istedim sadece seni eleştirmek değildi amacım,yazımı iyi oku :)

yk bence sen önce bi daha oku tamamen, sonra kaç tane anlam çıkrılıyo hesapla =))) bnmde niyetim kötü diil, vınnlıyouzz o kadr :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar