- Konu Yazar
Selamün Aleyküm abilerim ablalarım kardeşlerim. Herkes Şubat fuarını bekliyor sanırım. Size bir müjde vermek istiyorum daha doğrusu 250cc gibi motor alacak arkadaşlar için yazma gereği duydum. Ümit veripte ümitsizlik yaşatmak istemiyorum ama sağlam bi yerden aldığım habere göre fuarda Cbr 250 rr 2017 (bende bekliyorum
) ve yzf r25 2017 olacak. AMA bu sadece Mart a kadar sürecek. 2017 Yamaha YZF-R25 ve 2017 CBR 250RR Euro4 egzoz emisyonlarına uymadığı gerekçesiyle Türkiyeye ithal edilemeyecek ve dolayısıyla 2017 R25 modelleri satılamayacaktı.
İşte o kanun yani Euro4 emisyonları uygulaması 2017 Mart Ayına ertelendi. Yani 2017 Mart ayına dek Türkiyeye ithal edilmiş olmak kaydıyla, ilgili kayıtları gerçekleştirilmiş araçların Euro4 emisyonlarına uymasa bile satışı gerçekleşebilecek.
NOT=Kesin bilgi değil! ama sağlam bir bilgi umarım gelir ve alırız.
Herkese hayırlı geceler, yorumlarınızı bekliyorum özellikle bilgi sahibi olan kişilerin eleştirisini.
İşte o kanun yani Euro4 emisyonları uygulaması 2017 Mart Ayına ertelendi. Yani 2017 Mart ayına dek Türkiyeye ithal edilmiş olmak kaydıyla, ilgili kayıtları gerçekleştirilmiş araçların Euro4 emisyonlarına uymasa bile satışı gerçekleşebilecek.
NOT=Kesin bilgi değil! ama sağlam bir bilgi umarım gelir ve alırız.
Herkese hayırlı geceler, yorumlarınızı bekliyorum özellikle bilgi sahibi olan kişilerin eleştirisini.