Topkapı ve çevresi kimler var

Daha yeni etkinlik calismalarina buaksam basliyorum yer ve guzargah belirleyecegiz ay sonuicin :)

yeter ki dümdüz gitmeyelim abi şöyle bi dolaşalım jüpiterden doğru gidelim. hem jüpiderin virajlarına çok iyi diyolar :mrgreen:

2. Gezimizde nerelere gidiyoruz

İstanbul’ un az biraz ötesinde Karadeniz’e komşu ama aslında bir o kadar da içinde, Sarıyer’e 6 kilometre uzaklıktaki cennet Garipçe Köyü’ne gidiyoruz bu sefer.. .
İstanbul’un 8 köyünden biri olan aynı zamanda Karadeniz'e de olanak sağlayan İstanbul’un yanı başındaki bu balıkçı köyüne gitmesi de vakit geçirmesi de son derece keyifli. Olacağını düşünüyorum arkadaşlarla mangal keyfide yapıp güzel enerji depolayacağız .

IMG][/IMG]

Arkadaşlar ilk buluşma toplanma noktamız zeytinburnu merkezefendi mevlevihanesi önünde toplanım oradan hareket edelim

toplanma ve hareket saati sabah saat 09.00 yada 10.00 bu saatlerde toplanıp hareket edelim istiyorum sizce uygun mu gelecek arkadaşlar cevaplarınızı beklıyorum ona göre plan yapacağız

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------

http://www.haritamap.com/yer/102894/mevlevihane-cd.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar