Tophane'deki Yumurtacılara Dikkat !! :)

Allah hepimizi böyle insanlardan korusun sizlerede geçmiş olsun ;Bu arada cevap yazan sayın arkadaşların bazılarıda çizmeyi aşmış ; Bence önce iyi niyet ve tedbir.Bu toplum hepimizin eseri, yapılanlarsa hepimizin ayıbı, herkes sorumluluğunu bilirse ve gereği gibi davranırsa bu sorunlar zaten olmaz!!!! ve keşke olmasa idi..

Şimdi ben inanıyorumki bu sayfaları bir şekilde ziyaret eden herkes bilinçli kullanıcı ya da öyle olma yolunda, bunun dışında iyi örnekler teşkil edecek şekilde davranmaya gayret ediyor. Bende bu kişilerden birisiyim ama şimdi bu kireç dökme, taş bağlama yumurta atma gibi hareketlerde bulunan ve boynuzları kabarık saçlarının altında duran denge sistemleri gelişmiş iki ayaklı öküzleri bir şekilde yakaladığımızda ve hırsımızı alana kadar kendisine terapi yapıp biraz da inceltsek boynuz vs. aksesuarlarının kırıp eline tutuştursak dakkasına "Serseri, bak motorcu işte, ölümden korkmayan adam senden benden mi korkar" gibisinden şeylerle sürmanşet etiketleniriz. Neyse tekerimize çomak sokanlar her kimse ver her ne şekilde olursa olsun allahlarından bulsunlar, ben yine de efendiliğimden taviz vermemekten yana çok çaba sarfediyor ve çokça ya sabır çekip yoluma bakıyorum.

Yumurtaya yazık. Onu bulamayanlar var. Ne güzel menemen olurdu ondan. Allah akıl fikir versin diyorum. ne yapmaya çalıştıklarını kendileri bile bilmiyordur.

Ya bence önemsiz ve şükür edilecek bi olay he neden böyle yazdın derseniz bu atılan size zarar verecek bişeyde olabilirdi,gülün gecin

mt ailesi olarak istersen gidelim neymiş dertleri prenırız :)
o yumurtalarıda cıg cıg yedırtırız ıstersen

Amman Alper boşver ya, böyle şeylere gereNk yok, İstanbulda döve döve adam kalmaz o zaman, taksicimi dövecen otobüsçümü minibüsçümü parktan yumurta atan dallama yayalarımı hangi birini bitirecen ki. Cana kast durumunda tabi ki bu kadar barışçıl bir insan olamayacağımı da belirtmek isterim.

Yaa bu arada benim arkadaşın hatun yumurtadan iğrenir kızcağaz, kaskta bi patladı yumurta içim acıdı ne varsa çıkaracaktı hatun midesinden yüzü çok komikti herşeye rağmen :queen:

Gecenin o vaktinde yanında yumurta bulunduran kişiler bence profesyonel dolandırıcı-hırsızdır. Sanırım bi şekilde yoldaki araçları veya motorları durdurmaya teşebbüs ettiler. Durmamakla akıllılık etmişsiniz, dursaydınız saldırıya uğrayabilirdiniz. Son zamanlarda hareket halindeki araçları durdurarak soymak çok genel bir hırsızlık metodu oldu. Herhangi bi durumda arabanızdan veya motorunuzdan inerken mutlaka anahtarı yanınıza alın veya içinde yolcunuz olsa bile arabalarınız kapılarını kilitleyin arkadaşlar.

merhaba arkadaslar
bu topiğe geçte olsa bakma fırsatı buldum
benımde buna benzer bır olay basıma geldı tophanede
parma ınternet cafe nın 200 m ılerısınde sokak arasında ılerlıyordum
Der Saadete gıdıyordum
yolun kenarında bırkac sarhoş vardı
ben ve artcım yanlarından gecerken bırısı ayağa kalktı ve bıze
BiRA ŞİŞESİ FIRLATTI....ıkımızde ağni bır refleksle eğildik ve şişe uzerımızden geçti gitti...
elımden bırsey gelmedı mecburen yoluma devam ettım....:pale:

günaydın mt,
yaw cidden ilginç.
ben tam olayın olduğu yerde çalışıyorum ne bana neden başkasına boyle bişey yapıldığını duydum.walla şanslısınız ne diyim.bence taksime cıkan yolun orda oturan cocukların işi bu...

hadi itiraf edin korktunuz değil mi.... :)))))

Tam yeşil ışık yandığında kalkış yaparken kafanda çat çut diye yumurtalar patlasın, hareket halindeki trafiğin içinde korku-kuşku neymiş o zaman görürsün.:farao:

Gece' Alıntı:
günaydın mt,
yaw cidden ilginç.
ben tam olayın olduğu yerde çalışıyorum ne bana neden başkasına boyle bişey yapıldığını duydum.walla şanslısınız ne diyim.bence taksime cıkan yolun orda oturan cocukların işi bu...

hadi itiraf edin korktunuz değil mi.... ))))

yoksam senmi yaptırttın :)

cahil insanlar hayatlarinda ilkkez motorsiklet goruyorlar normal karsilamak lazim..:)

Bazıları hayvanca içgüdüleriyle stres atıyor diyeceğim ama... Ben yumurta atan bir hayvan görmedim daha.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar