Topcase'e (Kappa-K35) Led Stop yapımı..

Çok güzel ve başarılı bir uygulama tebrikler :rendeer:
Eyvallah..Aslında çok basit yapılması..
o zaman 250 mct nin (bilmiyorum varsa eğer) yan çantaların arkasına led stop yapmayı düşünürsen lehimleri ben yapabilirim :)

Yok yav mct ye gitmez öyle led işleri :)
Belki stop lambasına power led koyulabilir ama o da değermi değmez mi emin değilim :)

Yok yav mct ye gitmez öyle led işleri :)
Belki stop lambasına power led koyulabilir ama o da değermi değmez mi emin değilim :)

eyvallah o da doğru... ben bi power led düşünüyorum stop lambasına, daha önce patlayan bir ampulu kırıp duya giren tarafını uygun bir platforma bağlayıp sökülür - takılır bir park / stop lambası olacak, ama ne zaman hayata geçer ben de bilmiyorum :)

eyvallah o da doğru... ben bi power led düşünüyorum stop lambasına, daha önce patlayan bir ampulu kırıp duya giren tarafını uygun bir platforma bağlayıp sökülür - takılır bir park / stop lambası olacak, ama ne zaman hayata geçer ben de bilmiyorum :)

Aslında kafaya koyup niyet etme meselesi..Her şey yapılır da zaman ve azim lazım..Bir de dediğim gibi motora gözünü kapatıp masraf edebilme yeteneği olması lazım :)

bu arada lehim işini biraz önce bir arkadaşımla konuşurken benim becerikziliğim değil bilgisizliğimden kaynaklandığını öğrendim :D

lehim pastası diye birşeyin varlığından haberim yoktu o olmadan havya ile tli damlatıp lehimlemeye çalışıyordum pasta sipariş ettim gelsin tekrar ilgileneceğim :D

hacı güzelim çantayı vermişin sattığın kişiye...ben satın alırdım valla çok kullanışlı birşey...gece trafiğinde olduğumdan (işe giderken) tam benlik birşeydi...birde lede 35 bayılmışın çok be hacı...

konu 2 ay hortlayacak ama süper olmuş yaa elinize sağlık..

Valla güzel olmuş eline sağlık

Teşekkürler, aslında basit bir sistem azıcık el yatkınlığı yeter :)

hacı güzelim çantayı vermişin sattığın kişiye...ben satın alırdım valla çok kullanışlı birşey...gece trafiğinde olduğumdan (işe giderken) tam benlik birşeydi...birde lede 35 bayılmışın çok be hacı...

Lede çok para verdim ama daş gibiydi :)
Çanta kimbilir ne olmuştur şimdi, çantayı bırak caanım motorumun hali nicedir :mrgreen:

Osbourne, selamlar...güzel olmuş senden gördüm bende yaptım...

Ancak direnç koydun mu? - kısma direnç koymak gerekir mi?

Yoksa bu şerit ledlerde direnç de var mıdır..?

Osbourne gitmiş ben anlamadım...

Başka bilen var mıdır..?

Son düzenleme:
bende arka stopun içine yapmayı düşünüyorum kullandıgın ledler beyazmı yoksa kırmızımı

Kafana taktığın birşeyi mutlaka hallediyorsun hocam, ellerine sağlık.

Kafana taktığın birşeyi mutlaka hallediyorsun hocam, ellerine sağlık.

Saolasın Levent..
Valla tanıdın beni...
Birde arka teker çamurluğunun altında reflektör var..Onun içinede 6 tane şerit led koydum..Ama montajlamadım..Ne dersin bunları frenlere takmakta yarar mı var parklara mı şu anda olduğu gibi takılı dursun?

Farkedilir olmak adına parklara bağlamak düşünülebilir ama zaten çantaya yapmışsın gerekeni. Bu durumda parklara bağlarsan olay çok abartılı olur gibime geliyor.

Frene bağlarsan hiç olmazsa hoş bir orjinallik olabilir.

Farkedilir olmak adına parklara bağlamak düşünülebilir ama zaten çantaya yapmışsın gerekeni. Bu durumda parklara bağlarsan olay çok abartılı olur gibime geliyor.

Frene bağlarsan hiç olmazsa hoş bir orjinallik olabilir.

evet ufak ama farkedilebilirlik açısından iyi olur frene bağlamak reklektörü...saolasın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar