Topcase üstü taşıyıcı maliyet 2.50 tl...

Kocaeli İl Temsilcisi
http://a1202.hizliresim.com/u/5/2gkbf.jpg

---------- Post added at 22:13 ---------- Previous post was at 22:09 ----------

Üstad şimdi bu çanta 300 lira ayağınıda alsak 150 falan 300-150 =150 şimdi korkmadan kullan ...Altta somunları ve pulları var kırılacakmı diye sağlamlık testi yaptım..Hiç korkma en az 4 kg dedi...Aslında toplam maliyet 2 lira ama somun ve vida alacaklarını düşünerek 50 krş koyduk :)

param olsada bende yapsam :cherry: fukaralığın gözü kör olsun deli para :cherry::p:cat::rendeer:

Teşekkür ederim...SSelamlar..

---------- Post added at 22:35 ---------- Previous post was at 22:32 ----------

Çanta onarımlıydı o yüzden rahattım...Sıfır almış olsam çizmeye korkardım itiraf edeyim...:) :king:

güzel olmuş onarımlı dediğinden rahatladım yoksa yüreğim cız etti cantayı deldin diye

Teşekkür ederim...İhtiyaç olacak bir şeydi ...Vida üstlerine siyah kapak taktıkmı tamam olacak inşallah...

Vayy süper olmuş bende 52 lt cox alınca yapayım bari bunu:cherry:

Satıyorum bu çantayı bakın arka tırnağı kırıkmış onarılmış..yenisi 340 tl ben 75 tl ye kargo dahil vereceğim...Yeni alacağım..

taşıdığım bilumum ıvır zıvır ( yedek kask, fotoğraf makinesi, tek kullanımlık mangal) yüzünden bir türlü bagaj yettiremeyen biri olarak elinize sağlık diyorum teşekkür ediyorum. :cat:

Arkadaşlar bu aparatların pimi sökülüp sadece bağlama - gerdirme aparatı şeklindede kullanılabilirmiş...Kolların pimini yavaşca ittirince kollar çıkıyor yani farkettim...KKolları topcase içine koydum...:)

---------- Post added at 12:05 ---------- Previous post was at 11:59 ----------

2kgkf.jpg

---------- Post added at 12:10 ---------- Previous post was at 12:05 ----------

Arkadaşlar bu aparatların pimi sökülüp sadece bağlama - gerdirme aparatı şeklindede kullanılabilirmiş...Kolların pimini yavaşca ittirince kollar çıkıyor yani farkettim...KKolları topcase içine koydum...:)

---------- Post added at 12:05 ---------- Previous post was at 11:59 ----------

http://e1202.hizliresim.com/u/9/2kgkf.jpg

Bu arada Ulus motordaki abilere teşekkür ederim..Muhabbetleri hoştu..Biraz masraf oldu ama indiride kaptık :)
2kgmm.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Karşılıklı dört ayakla yapılsa nasıl olur?

Aslında daha kullanışlı olabilirde ...Bir taraf diğerinin içine gelecek şekilde evet buda güzel fikir çok eşya doldurulabilir...Tek sorun fazla delik delinecek ve o kısım zayıflarmı...

---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:25 ----------

taşıdığım bilumum ıvır zıvır ( yedek kask, fotoğraf makinesi, tek kullanımlık mangal) yüzünden bir türlü bagaj yettiremeyen biri olarak elinize sağlık diyorum teşekkür ediyorum. :cat:
Ben teşekkür ederim..

Arkadaşlar kısaca yazıyorum ...Topcase üstü taşıyıcı almak istedim lakin fiyatlar belli.Sezona kadar makinamın eksiklerini problemlerini ve gerekliliklerini yapmaya çalışmaktayım...Kappa marka 46 lt topcase üstüne kapanır açılır çadır ve mat taşıyıcı yapmak istedim ve bir saat içerisinde yapıldı...Bakın beğenirseniz ki uzun yolda benim ihtiyacım olacak sizde yapın...Umarım fotoğrafları ekleyebilirim..Çok açıdan çekmedim çünki atölyem yok ve evdeki boş ve geniş odamda çalışmaktayım...

Hocam merhaba, içeriği dataylandırıp güncelleyebilirseniz bizim gibi yeni katılan arkadaşlar da faydalanabilir. Teşekkürler şimdiden.

Motosikleti
mt-25
bende de cbf 150 vardı. arka çantanın üstüne hurda çit tellerinden ızgara gibi yapmıştım.

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
Bana da lazım böyle bir şey ama henüz yaptırmadım.
Başka bir forumda önermişlerdi, buna da bakabilirsiniz:
https://www.facebook.com/cadirtasima.demiri.5

Motosikleti
mt-25
buraya foto yükleyemiyorum. aslında herkesin rahatlıkla sanayide yapacağı(yaptıracağı) bir şey. ben sadece bir paket sigara karşılığında yaptırdım. hurda demirden çok da güzel oldu. isteyene whatsaptan foto atabilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar