Topcase sorunum

Cümleten selamın aleyküm.

Elime bi tane topcase geçti. Ancak bu topcase biraz sorunlu. Alt tablası mevcut değil ve kilidi bozuk. Motorumda çanta demiri var ancak montaj hakkında bilgim yok. Çanta markası Arwic cv 46 modeli.

Arwic olarak bir bilgi bulamadım. Nerede satılır yedek parça var mıdır vs?

Sizin öneriniz var mı? Bu çantayı motoruma nasıl takabilirim ve kilit işini çözerim?
Estetiği bozulmadan yapmak istiyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Topcase

Motorun demiri

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------

Bilen birileri yok mu acaba?

Alt tabla muhtemelen diğer arwic marka çantalarınki ile uyumludur.

Seç beğen al

Bağlantı demirleri ile satan satıcılardan almayı unutmayın.

Kilit sorunlu derken hiç mi dönmüyor yoksa herhangi bir anahtar açıyor mu?
Çantanın içinden kilidi tutan bölümü sökün, kilidin arkasındaki sekmanı da söktükten sonra kilidi çıkarın, sekmanı yeniden takın (ki dağılmasın) ve anahtarcıya götürün, pimleri kısaltır keser biçer her türlü uydururlar...

Son düzenleme:
Alt tabla muhtemelen diğer arwic marka çantalarınki ile uyumludur.

Seç beğen al

Bağlantı demirleri ile satan satıcılardan almayı unutmayın.

Kilit sorunlu derken hiç mi dönmüyor yoksa herhangi bir anahtar açıyor mu?
Çantanın içinden kilidi tutan bölümü sökün, kilidin arkasındaki sekmanı da söktükten sonra kilidi çıkarın, sekmanı yeniden takın (ki dağılmasın) ve anahtarcıya götürün, pimleri kısaltır keser biçer her türlü uydururlar...

Kurye bi abim verdi. Kullanan arkadaş işten ayrılmış, anahtarı da götürmüş. Ben de motoru yeni aldım diye bana verdi çantayı. Ama hiçbir parçası yok. O zaman arwic satan yerlere bakıyım. Kilidi de dediğiniz gibi sökebilirsem anahtarcıya götüreyim. Teşekkür ediyorum sağolun.

Hiç uğraşma at yenisini al.Artçı için güvenlik sorunu olur. Biri arkaya biner, çanta yerinden çıkar, küüt gitti arkadaş.

Hiç uğraşma at yenisini al.Artçı için güvenlik sorunu olur. Biri arkaya biner, çanta yerinden çıkar, küüt gitti arkadaş.

Motoru aldık hiç para kalmadı. Çantaya bari para vermeyelim dedik ama vericez bu gidişle. Teşekkür ediyorum cevabınız için.

eğer alt tablayı bulamazsan demirlerin geldiği yerleri belirleyip matkapla 4 delik açıp vidayla tuttur demire.. sökmesi zor olur ama tabla yoksa en sağlamı bu.. bu arada demirle çanta arasına eski şamyel koymayı unutma:)

eğer alt tablayı bulamazsan demirlerin geldiği yerleri belirleyip matkapla 4 delik açıp vidayla tuttur demire.. sökmesi zor olur ama tabla yoksa en sağlamı bu.. bu arada demirle çanta arasına eski şamyel koymayı unutma:)

Sökmeyi düşünmüyorum. Hatta sabit kalsın diye tablaya vidalamayı falan da düşündüm. Sanırım dediğiniz gibi delerek demire sabitleyeceğim. Kilit işini de takım çantası kilidi gibi birşey takarak çözeceğim. Cevabınız için teşekkürler.

Açıkçası çok yıpranmış, kötü durumda çanta.
Eğer kullacaksan da çok para ve zaman harcamadan çöz, yarın kırılır birşey olur harcadığın paraya ve zamana acırsın.

Yerli üretim 42 lt çantalar 150 Lira civarı satılıyor, tabi bütçe meselesi.
Hesabını ona göre yap.

Açıkçası çok yıpranmış, kötü durumda çanta.
Eğer kullacaksan da çok para ve zaman harcamadan çöz, yarın kırılır birşey olur harcadığın paraya ve zamana acırsın.

Yerli üretim 42 lt çantalar 150 Lira civarı satılıyor, tabi bütçe meselesi.
Hesabını ona göre yap.

Evet dediğiniz gibi çantanın durumu kötü. Ancak önümüzdeki 1-2 ay ona verebilecek bi bütçem yok malesef. Şimdilik idare etsin diye uğraşıyorum ama hayırlısı. Teşekkür ediyorum cevabınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar